För tidigt eller precis lagom?

Hej!
Hur har ni det där ni bor, har ni fått någon snö? Vi har fått massor, just nu snöar det faktiskt haha. Jag tycker vintern blir mysigare med snö, det känns inte lika grått och tråkigt.
I helgen så var jag och Fredrik på rusta och köpte julpynt till lägenheten!!

Vi satte även upp julpyntet i helgen, vilket både familj och vänner reagerat på. De allra flesta tycker det är för tidigt, hur ser ni på det? Personligen tycker jag att man ska få sätta upp det när man vill, bara det känns rätt för just dig. Julen är den tid på året då jag är som lyckligast, och det har alltid varit så. Jag älskar allt med julen och att pynta är för mig viktigt. Anledningen till att jag ville att vi skulle sätta upp vårt pynt är att jag behöver få känna lite glädje. Så varför får inte jag pynta "tidigt" om det gör mig lycklig? Jag vill liksom hålla julglädjen vid liv så länge jag kan, och jag kan bara säga att det blev sååå mysigt här hemma med alla små lampor, ljus och så.


// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

NataliaP
NataliaP,
Jag var supertidig förra året, i år vill jag börja julpynta den 1 dec 😊 nouw.com/nataliap
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Snön sätter verkligen fart på mysfaktorn ändå, och klart det måste finnas under julen!! Kanske är liite tidigt att börja pynta, men det dröjer inte <3 KRAMnouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229