En sån där söndag

Hej!
Idag är det en sån där söndag, en sådan där lite tråkig söndag. En dag där jag gör lite av allt, städar och rensar och lite så. För mig känns det som en typisk söndagsyssla - när jag städar och håller på. Egentligen så kan jag göra det när som helst, men på söndagar känns det skönt, typ som ett avslut på veckan och en "ren" start på nya veckan. Om det ens låter rimligt hahaha.

Mår inte speciellt bra idag, väldigt deppig. Det är därför jag också tycker det är extra skönt att städa. När det är kaos i huvudet så är det skönt att omgivningen är mindre kaos. Tror väl jag ska få mens snart, därav den otroliga dippen. Jag har blivit så extremt känslig vid pms. Men jag har hört av mig till ungdomsmottagningen för att testa något annat, som förhoppningsvis inte strular så mycket med min mens.
Jag har på en ljudbok i bakgrunden medans jag håller på i mitt rum. Det är den andra boken efter Tigerungen av Torey hayden, denna heter spökflickan och jag tycker att denna är lika bra! Kan på riktigt inte sluta lyssna hahaha.
Ska återgå till mitt pysslande så vi hörs senare, jag ber om ursäkt ifall mina inlägg är tråkiga men jag är så sjukt deppig.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Att städa kan verkligen vara så skönt för själen ibland och avkopplande när man inte är på topp, hoppas bara du mår bättre snart! <3nouw.com/emmaengstrom
linndossing
linndossing,
Såna söndagar är ju så mysiga och sköna för psyket! Kramnouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229