En lugnare lördag

Hej finisar❤
Fortfarande minusgrader, under 20❄ Men det är väl så vädret kommer vara den närmaste tiden? Därför jag avskyr Januari, alltid iskallt.

Idag så sov jag och Fredrik ut, vi vaknade inte förens efter 10. Så skönt!! Även fast jag älskar att ha saker att göra så måste jag faktiskt också älska en stressfri dag. Vi hade ingen tid att passa, utan vi bestämde oss för att ta dagen som den kommer. För det är okej att slappna av på helgen, det är då man ska vila upp sig inför den kommande veckan som är full med aktiviteter.
Vi tog oss iaf iväg för lunch, och en snabbis på stan där jag köpte en ny jacka på pingstkyrkan.

Annars har vi typ spenderat den här iskalla lördagen inomhus. Vi har spelat dator, kollat Greys, och busa sådär som vi brukar göra❤ En dag som helt klart får godkänt, jag BEHÖVDE den här dagen. Känner mig redan tillräckligt pigg för att göra lite mer krävande och viktiga saker imorgon.
Trots att jag inte alls tycker att jag förtjänar det så har vi lördagsgodis. Min hjärna säger att jag inte förtjänar det eftersom jag inte gjort något, vilket enligt anorexin gör mig till "en lat tjockis". Men just därför tycker jag att jag förtjänar lördagsgodis, jag går emot mina ätstörda tankar. Och det förtjänar fan en medalj.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Så himla kallt verkligen!! Ser fram emot sommaren, gud så skönt att ni tog en sovmorgon ❤️nouw.com/happym
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
JA det var så behövligt<3nouw.com/fannybjerenius
Matildaberlin
Matildaberlin,
Men guuu så härligt det låter! Bortsett från kylan då! Längtar verkligen efter våren med solsken och lyckokänslor (och framför allt mindre halka, haha) KRAM <3nouw.com/matildaberlin
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Åh jaa längtar till när det är sådär ljust och skönt, blir sprallig av det haha<33nouw.com/fannybjerenius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229