Dödstrött

Den här dagen blev inte alls som planerat.
Eller jag hade ju inget konkret inplanerat idag, men jag vet att jag definitivt inte hade tänkt att dagen skulle spenderas liggandes under en filt i soffan.

Vaknade nämligen där strax över 04. Jag var extremt obekväm, jag frös och jag svettades samtidigt som kroppen värkte. Är verkligen inte förvånad, det är som att min kropp bestämmer sig för att ha feber och vara tömd på energi, utan någon särskild anledning, ett par gånger varje månad. Jag har nästan enbart suttit i soffan, antingen har jag läst eller kollat på tv. Blev lite irriterad faktiskt då det idag ändå varit kring 20 grader och sol, hade gärna varit utomhus och gjort något, men det ville tydligen inte min kropp.

Det har blivit bättre under dagen, men inte så pass att jag orkat ta tag i livet. Det enda jag åstadkommit är en sockerkaka jag precis bakat då vi kanske skulle få besök. Jag är ju en sån som gärna bjuder, helst på hemlagat/hembakat, så jag var helt enkelt tvungen. Det största problemet är ju att jag inte är lika exalterad över att smaka och bli bjuden så helt ärligt har jag inte smakat sockerkakan. men den luktar gott iallafall! Idag klarade jag inte av att smaka, ens en bit, pga hur pass slut jag är och varit. Om jag inte gjort något fysiskt är det en extra utmaning att äta något som ätstörningen ser som fel. Speciellt svårt blir det ännu jobbigare när jag varken är okej fysiskt eller psykiskt. Men jag och Fredrik ska försöka gå en promenad ikväll då det är något vi börjat göra varje kväll eftersom jag inte klarar av att träna ännu och Fredrik inte hinner träna på vardagarna.
Så jag ska försöka utmana mig till kvällsis, bara att få frisk luft och lite motion gör maten lite lättare.
Kram<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men åh vännen, ta verkligen hand om dig i massor nu! <3 Så mysigt med en kvällspromenix och att ha det som en liten rutin är inte fel! KRAM <3nouw.com/emmaengstrom
happyM
happyM,
Stor stor kram finaste du ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229