Det skriker - men jag vill njuta

Hej på er!
Just nu ligger jag och Fredrik i varsin solstol på stranden. Otroligt skönt, även fast jag typ inte kan andas pga värmen hahaha<3

Det är så härligt att vi äntligen är framme! Men tyvärr är ätstörningen riktigt stark, den skriker verkligen och det faktum att jag ligger i bikini är faktiskt otrolig. Jag vill verkligen njuta av ledigheten tillsammans med Fredrik,  njuta av vädret, poolen, stranden, och framförallt maten. Ätstörningen låter mig inte njuta av någonting, allra minst maten. Man äter ju annorlunda när man är på semester, speciellt om man som vi, har all inclusive. Matbuffén är enorm och likaså efterättsbuffén. Jag vill verkligen kunna smaka efterrätt, eller äta lite mer till typ frukost för det finns så mycket gott. Men jag vågar inte och ätstörningen skriker att jag måste träna, jag kan ju inte äta efterrätt och sedan bara ligga i en solstol, eller?
Jo det kan jag ju, det gör de allra flesta här. Så en av semesterns utmaningar blir att våga utmana anorexin och samtidigt njuta! För det är verkligen otroligt här!!
Kram<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åh så stark du är ❤️ Förstår verkligen att det är tufft ❤️ Stor kramnouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229