Den perfekta uppgiften

Hej!
Idag har vi fått lite mer saker till lägenheten, och en elektriker kom även och kollade på lite uttag och hur vi ska koppla in diskmaskinen. Så de andra har fixat med elektrikern, väggarna och spackel.

Själv har jag gjort det enda jag kan, jag har fortsatt måla på köksspaljen. Igår var det bara en slags grundfärg och idag har jag hunnit måla ett varv med den riktiga färgen, det tar en stund eftersom den är stor och sen måste ena sidan hinna torka innan jag vänder och målar på andra sidan. Denna uppgift är verkligen perfekt för mig, det är så rogivande för mig att måla, jag får sitta för mig själv och lyssna på poddar - precis som när jag färglägger i mina målarböcker. Det är nästan så att jag vill sega mig för att få vara i lugnet och det rogivande. Rastlösheten och stressen jag känner när jag inte vet vad jag ska göra, speciellt när jag är väl medveten om att jag inte kan göra så mycket heh, försvinner och jag stör mig inte lika mycket på att allt annat i lägenheten är kaos. Dessutom ligger solen verkligen på, jag målar på balkongen, så jag kanske får lite färg på kuppen;)

Till mellis under tiden jag jobbade blev det att jag tog lite kaffe för att orka - gillar det tydligen igen?? Tillsammans med skorpor och en banan, alltså det är så gott att doppa skorpor i kaffe? Dock gick en bit av min skorpa av och ramlade i koppen <\3

Avslutar detta inlägg med en bild på vårt väldigt kaosiga kök, kram!<33

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

FrokenA
FrokenA,
Oh, det där låter riktigt härligt! Och att få fixa i sin lägenhet och sen få den riktigt fin!!nouw.com/frokena
happyM
happyM,
Åh men låter ju hur underbart som helst!!! ❤️ Stor kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229