Den enda riktiga terapin

Hej!
Ännu en dag full med ångest, är deppig och rastlös, och verkligen inte speciellt rolig att umgås med (förlåt Fredrik). Jag ska inte hålla på och klaga över hur dåligt jag mår, det är liksom bara helt enkelt inte bra och det är så onödigt att grotta ned sig i det.

Den största delen av tiden spenderar jag med mina målböcker just nu. Jag vet verkligen inte vad det är, men när jag blev sjuk 2016 så började jag färglägga i målarböcker och enda sedan dess har målarböckerna varit ett redskap mot ångest.
Har ni något sådant? Något ni vet alltid lindrar ångesten?
Jag vet på riktigt inte vart jag hade varit om jag inte haft mina målarböcker. Att få stänga ute allt, även en del av ,´medvetandet. Den hjälp jag fått för mitt mående är samtalskontakt och medicin, men inget av det hjälper min själ på samma sätt som att färglägga. Det finns ingen terapi som fungerar lika bra, och som fungerar "på riktigt" så som att lindra ångesten med ett motiv och färgpennor. 
Jag värderar detta så otroligt högt, trodde jag hade tappat bort några av mina färgpennor idag, med gråten i halsen höll mitt hjärta på att gå sönder. (Hittade pennorna sen i en väska)

Jag har sagt det så många gånger förut, men jag säger det igen; mina målarböcker har bokstavligen räddat mitt liv.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så skönt att det fungerar för dig, viktigt att hitta något sånt ❤️nouw.com/linndossing
Pauline
Pauline,
så härligt att måla, älskar det!lillafrokenhurtig.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229