Date💏

Ligger just nu bredvid Fredrik i sängen, vi kikar på Greys Anatomy och äter tablettaskar. Har faktiskt en viol och en salta katter och ska äta upp båda?!?!
Idag blev det en festkväll med Fredrik, så myyys! Älskar att gå på dejt, att man liksom tar tiden och göra något speciellt, uppskattar varandra. Så jag sminkade mig fin och tog på mig lite extra snygga kläder. En body i spets, höga byxor och vit kavaj, blev riktigt bra men fick ingen bild som jag blev nöjd med och vill därför inte visa. Jag och Fredrik gick till lilla mina, restaurangen vi åt på alla hjärtans dag. Det är en liten mysig asiatisk restaurang. Vi beställde mat, och gud så mycket mat man får!!

Vi snackade och skrattade som vi alltid gör men det var ändå speciellt, det kändes högtidligt på något sätt. Vi skålade för 1 år tillsammans, eftersom vi vid den här tiden förra året hade börjat träffas - och på nyår blev han min på riktigt, så snart ett helt år?
Vi gick sedan en snabbis på Ica och vandrade oss hem i snöstormen, ingen riktigt storm men oj vad det snöade!! Nu hemma har vi bara myst, jag och han, min älskade Fredrik. Min allra bästa vän, min pojkvän - Min själsfrände❤

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Matilda Berlin
Matilda Berlin,
Men guuu vad fantastiskt!! Ni är bara så himla fina tillsammans <3matildaberlin.se
awesomecaroline
awesomecaroline,
Gu va gott! Ska äta kinabuffé på mellandagarna 😊 nouw.com/awesomecaroline
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229