Dålig natt och mysfrukost

Alltså Usch!
Jag har börjat sova så otroligt dåligt, typ den senaste veckan har nätterna varit kaos och typ ångestladdat då jag är så obekväm. Vaknar varannan timme, ligger blöt i svett samtidigt som jag fryser, och det tar sån himla lång tid att somna om igen. Går liksom upp vid 06 för att jag är så obekväm med att ligga och sova, och typ har gett upp på att somna om igen. Blir så irriterad för att jag även när jag sover en hel natt har låg energi och behöver sova på dagen, det blir liksom ännu värre nu när jag inte ens får sova ordentligt.

Min tidiga morgon startades i soffan med en riktigt god frukost, alltså visst är frukost dagens bästa mål? Älskar frukost hahaha. Min goda frulle bestod av en mango smoothiebowl med massa topping, ett päron, en smörgås och kaffe!!
Morgonen har hittills gått bra trots att jag är ensam, men det är timmarna mellan lunch och middag jag fasar. Det är så himla många timmar där ensamheten kommer vara påtaglig. Ska givetvis göra mitt bästa och följa dagens schema och hålla mig sysselsatt.
Alldeles strax ska jag iväg till unga vuxna och träffa en läkare, håll tummarna för att mina levervärden blivit bättre!
Kram!<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

linnmillbert
linnmillbert,
happyM
happyM,
Åh men så himla jobbigt med sömnen, stor stor kram ❤️nouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229