Coffee talk - framtiden

Jag sätter mig ned vid köksbordet med mitt nybryggda kaffe. Det som kommer är skrämmande. Det är inte tydligt på något sätt, allt har som alltid varit bestämt och jag har bara följt med. Men nu med det sista året på gymnasiet, vad händer sen?
Jag tar en klunk av kaffet, nu är det jag som bestämmer? När jag var liten har jag alltid haft drömmar om hur min framtid kommer att se ut. Men nu? Inget.
Ännu en klunk. Jag vet att jag måste plugga ett år till för att få en gymnasieexamen så det känns väl skönt. 2 kommande år där jag vet vad som kommer att stå på agendan. Men jag måste jobba också, under tiden jag pluggar det där sista som jag missat.
Vuxenvärlden, framtiden, allt har känts så långt bort. Men nu är den här och jag är långt ifrån redo. Det som är jobbigast är att jag verkligen inte har någon aning om vad jag vill spendera resten av mitt liv med att göra. Förut var det tydligt, jag ville bli läkare.
Jag tar en klunk till, kaffet har börjat bli kallt. Varför är det inte bestämt vad som händer nu? Jag kräver struktur och de kommande åren av mitt liv är suddiga och otydliga. Jag vet inte vad som kommer hända och det är så skrämmande. Men samtidigt finns det ju saker jag vill göra men vet att jag inte kan leva på det.
*suck*, livet var mycket lättare när man var liten.

On my way to the unknown

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Hoppas verkligen att det kommer kännas bättre med allt! <3nouw.com/emmaengstrom
Naatly
Naatly,
Ja, livet är fasen inte enkelt och frågan är väl om man någonsin vet precis vad man vill göra. Det mesta brukar dock lösa sig <3nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229