Clean start

Hej på er!
Igår köpte jag mig en ny och fräsch Bullet Journal. Hade ju köpt mig en ny men sidorna i den var så otroligt tunna och därför bestämde jag mig för att köpa en med tjockare papper. Annars går det ju inte att pyssla eller hur hihi?

Köpte denna på akademibokhandeln för 239 kr, det enda jag inte gillar med den är att det guld. Jag är ju en silvertjej! Men det fick duga för den här gången. Så det blir helt enkelt att börja med Oktober! Tycker det är både skönt och viktigt att få börja på ett tomt blad vid en ny termin, om ni förstår? Ny termin, ny vardag. Det kommer i alla fall bli bra när jag gjort klart oktober och får lite tydligare struktur. Kommer skriva ned vilka uppgifter jag har, när jag jobbar, när jag har olika möten och lite så. Just nu skriver jag upp på min telefon eller försöker lagra allt i huvudet, så det blir en mycket tydligare struktur när jag har allt på samma ställe. Kan ni gissa vad Oktobers tema kommer bli?..............
HALLOWEEN
Är inte direkt en som firar Halloween men tror det blir fint med lite Halloween figurer och höst färger, men vi får se sedan hur resultatet blir!

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Åhhh så underbart ❤️ nouw.com/happym
Mayamolanderz
Mayamolanderz,
Älskar bullet journals!!<33nouw.com/mayamolanderz
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229