Är jag vuxen nu?

Hej finisar!
Jag hoppas eran dag har varit bra. Själv kämpar jag fortfarande på med anorexin här på avdelningen. Tyvärr har min generella ångest ökat vilket givetvis gått ut på maten som redan är ett ångestmoment.Det går ju inte göra mer än att härda ut, vilket jag försöker göra. Hursomhelst, om några veckor kommer livet förändras extremt. Ni får veta mer senare, men jag är både taggad och orolig. Är ju inte ett stort fan av förändringar heh, vad brukar ni göra för att lättare klara av förändringar? Jag brukar försöka planera och strukturera det som går, så att förändringen inte blir helt "ny", om ni fattar?
Tror förresten jag håller på att bli vuxen, längst upp på min önskelista just nu är en matberedare, vem är jag ens hahah? Är ju lite smått besatt av att kolla på olika recept på mat, och en matberedare verkar vara så himla hjälpsam. Speciellt om jag typ ska göra nicecream, brukar ju använda en stavmixer så tror en matberedare skulle vara bra till det. Får man lite vuxenpoäng ändå?
Ha en bra kväll❤ (gammalbild)

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Men finaste du! Blir så glad i hjärtat att läsa om den väntade förändringen Inte för att jag vet vad det är, men jag har en feeling om att det kommer bli helt otroligt!! HEJA DIG hjärtat! Glöm aldrig någonsin hur stark du är <33nouw.com/matildaberlin
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
happyM
happyM,
Hihi tycker matberedaren är perfekt att önska sig!!! Äääälskar våran ❤️ Kramnouw.com/happym
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Ja jag måste ha en hahaha<3nouw.com/fannybjerenius
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229