Ångest och trött

Jag är så extremt trött. Slut på energi. Ett urladdat batteri. Så trött att jag inte ens känner att jag fysiskt kan prata. Orkar inte. Vill sova i några dagar. Har haft ångest sedan igår, och vet verkligen inte varför? Blir jätteirriterad på mig själv, eftersom jag inte orkar något? Jag var hemma från skolan idag pga att jag är tom på energi, men fick verkligen sån ångest och dåligt samvete över att vara hemma. Jag mailade min handledare och förklarade läget, han var jätte förstående så det lättade ångesten lite.
Ögonen känns som betong och svider, kroppen vill inte lyfta, och jag bara gråter av utmattning. Vad har hänt riktigt? Energin har ju totalt försvunnit och ångesten kryper fram. Det är mycket svårare att kämpa emot när jag är så trött. Om jag skulle förklara känslan så känns det som jag hamnat i en djup depression, men samtidigt vet jag att det inte är så. För jag mår ju för en gångs skull bra större delen av tiden, förutom ångesten då. Alltså helt ärligt. Har liksom inga depressiva och suicida tankar vilket jag haft mycket. Är på riktigt genuint lyckligare, för första gången på 2 år är jag i en period där jag har livslust, så vad är det som händer?
Hursomhelst så ska jag äta lite kvällsfika och sedan sova. Tänkte ta mig an en skål godis för att anorexin kan ta och dö.
Hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft!<3

Inte min bild! Hittat på google för längesedan<3

Senaste! Ni får jättegärna kika!<3

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Stackare! Känner med dig, vet hur det är att vara sådär utmattad 😓 Ta hand om dig hjärtat ❤️nouw.com/naatly
FannyBjerenius
FannyBjerenius,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229