5 Saker jag älskar med mig själv

För mig är det verkligen en utmaning att säga 5 Saker som jag älskar med mig själv. Det känns liksom som att det inte finns något att älska. Därför är det så viktigt att göra den här övningen. För om jag jämt ska avsky mig själv kommer mitt självförtroende och min självkänsla aldrig förbättras, dessutom kommer hjärnspökena alltid kunna använda mig som något negativt.

1. Mina ögon
Jag tycker mina ögon är väldigt dina då de skiftar mellan bruna, gröna och både bruna och gröna.
2. Omtänksamhet.
Jag bryr mig om folk väldigt mycket, hur de mår osv. Och har en naturlig känsla av omhändertagande. Det är en egenskap jag tycker är väldigt bra.
3. Mina lår
Alltså egentligen avskyr jag mina lår, då de är för stora. Men jag försöker lära mig att älska de. Så jag älskar mina lår för att de är så starka vilket passar perfekt för taekwondo!
4. Min fantasi
Min fantasi är verkligen otrolig och har alltid varit. Det gör så att jag lättare kan skriva, rita och tänka mig in i andras situationer med extrem verklighet.
5. Min kämpaglöd
Det har hänt så mycket de senaste åren som fått mig att vilja sluta kämpa men ändå står jag här. Jag har jobb, vänner, jag får hjälp med mina psykiska problem, jag har fritidsintressen och jag går ett extra år för att få en gymnasieexamen. Jag är stolt över mig själv att jag fortfarande vet vad jag vill, eller jag vet i alla fall vad jag inte vill och det är att ge upp.

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

feliciamanai
feliciamanai,
Vilket kul inlägg! Gillar lite possitivitet då jag själv känner mig så negativ och självkritisk just nu:)nouw.com/feliciamanai
linndossing
linndossing,
Så otroligt viktigt inlägg! Du är grym <3nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229