10 saker du kanske inte visste om mig - Hemlisar

1. Jag är född i Jönköping och bodde där tills jag var 6 år
2. Jag har varit allergisk mot pälsdjur, stenfrukter och nötter - men är inte det längre

3. Jag har jättesvårt för nya människor, men när jag och Fredrik träffades för första gången kändes allt naturligt och jag kunde vara mig själv, och ja nu är vi ju sambos och förlovade!
4. Jag vann Nobels Litteraturpris på vår skola när jag gick i femman, och det är ett mål i livet, alltså att vinna det riktiga.
5. Jag har en överaktiv blåsa vilket har varit extremt jobbigt för mig, och fortfarande är. Jag åt medicin för att "lugna" min blåsa när jag var yngre, nu är det inte ett lika stort problem men går på toa mycket oftare än andra. Det är något som ger mig ångest och gör att resa och vara på nya platser ännu svårare.

6. Jag ville att Silly skulle heta Selma och hatade därför namnet Silly ett bra tag. Men nu känns det så självklart att hon är en Silly!!
7. Min största dröm är att starta en egen familj och redan som 10 - åring kollade jag på bebiskläder och saker till bebisrum.
8. Helt ärligt så trodde jag ALDRIG att någon skulle älska mig så som Fredrik gör?

9. Jag har en väldigt livlig fantasi och jag lekte med playmobil tillsammans med min syster tills jag var typ 13.
10. Jag har alltid avskytt att vara äldst

// Fanny Bjerenius 

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Kul att läsa! jag har också problem med min blåsa och måste gå på toa typ hela tiden vilket är så handikappande! Blir jätteorolig när jag ska iväg någonstans och kanske inte kan gå på toa när jag behöver. Kramnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229