Postad i: Bilder, Shopping

Fyra från dagen som har spenderats i luleå men en massa shopping. Kom även på lite snabbt på stan att jag ska börja rocka keps och så blev det! Så nu chillar jag i soffan och ska strax gå och sova, så gonatt på er :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Hejsan, här är tre bilder från gårdagen så ni ser att jag lever. Sitter just nu i soffan och väntar på lite kvällsjobb på ett ställe där jag ska gå intro idag. Ikväll då jag kommer hem blir det nog lungna puckar så vi orkar med morgondagens arbete. Men nu vet ni att jag lever så ska bege mig mot jobbet så höra vi senare!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Naglar!

Här kommer en bild på mina senaste klor, blev folie och en annan form denna gång. Lika nöjd för varje gång! Var även tvungen att ta en bild på dom med min favorit dricka från nocco som inte går att få tag i nå mera, #lessentjej. Menmen sånt är livet!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Inredning&dekorationer

Ända sen jag flyttat hemifrån och fått börja inreda allt hemma själv så har jag blivit så kör i att inreda. Så ifår köpte jag hem lite nya saker som bland annat två nya tavlor med lite snygga texter till,ett & tecken,två ljuslyktor och en kantus. Det blev så himmla fint enligt mig, eller vad tycker ni? Men vi hörs mera senare!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Kost & Träning, Vardag

Ja bilden säger väl det mesta, ska iväg på gymmet kring 13 tiden och träna med en kompis. Efter det hem, dusch och käka nå snabbt innan jag börjar min jobbarhelg klockan 16. Vi hörs mera senare!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Naglar!, Vardag

Hejsan, sitter nu och chillar i soffan innan jag ska bege mig för att fixa min naglen som jag så snyggt lyckas klämma av i en garderobsdörr. Mummsar nu på min bars och lite kaffe så jag ska orka med nagelfixet tills jag får komma hem och käka frulle. Men vi hörs mera sen!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag, Kost & Träning

Ett år utan våg, ja ni hörde rätt jag har bestämt mig för att köra ett helt år utan att ställa mig på vågen och börjar jobba på mig själv och göra saker jag mår bra av utan att känna att siffran på vågen ska välja hur jag mår. För har under en längre tid känt att vågen lite styrt mitt liv, dels för att jag stått stilla på+ en siffra ett längre tag. Nu är det nog med det så nu bara köra på med mitt välmående. Men ska kila iväg på ett möte nu så vi höra mera efter det!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag, Naglar!

Här kommer det två bilder på mina klor jag har just nu. Ska dock fara och fixa om en på torsdag som jag råkade klämma sönder i en dörr idag, men sånt som händer. Men ska gå och ta på mig jackan och skorna för att dra mig och kolla upp mina ögon på grund av huvudvärk och ont i ögonen och se om de är synen som spökar. Så ha det så bra tills dess!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Vardag

Hejsan, ja detta med att hålla igång bloggen är ju inte riktigt min grej märker jag. Men nå väl veckan har bestått av jobb tisdag-fredag och även lite träning på det. Lördagen var vi på skotercross vm till ungefär till kl 16 sen var det raka vägen hem för och käka lite, innan det var att fixa sig för utgång på byn. Blev en lite hemma fest här och sen raka vägen till clary´s krogen för party som var väldigt kul tills dagen efter. Då låg vi bara i soffan och beställde hem pizza och bara tyckte allmänt synd om en själv. Måndagen till ära så har jag köpt hem den nya noccon och ett måndagskort på gymmet kraft & hälsa här på byn och ska se ifall det är något att ha. Känns väldigt jobbigt i hjärtat att byta ut mitt gamla gym men får väl gå för en månad i alla fall. Återkommer med en recension om det senare. Nu ska jag lägga mig i soffan med mamma och se skam så hade så bra!

Likes

Comments

Postad i: Bilder, Kost & Träning

Gårdagen började bra med morgonkaffe,god frukost och en skön prommenad. Middagen var också bra blev hemmagjorda hamburgare som var sjukt goda. Efter middagen for vi på gymmet och köttade ben som inte gick så bra för slutade med att jag fick världens migrän efteråt så kom bara hem tog en treo och gick och la mig under täcket. Men min outfit på gymmet var on point med mina nya super snygga camotights från better bodies. Något som även är kul var att jag bokat tid för att göra volymfransar, då mamma kom hem och hade gjort sina kännde jag att jag också måste göra sånna. Så den 7 april ska jag göra min fransar, är så himmla taggad på det. Men ska fixa frukost nu så ha det så bra så länge!

Likes

Comments