Äntligen fick vi till en riktigt hemmafest som typ händer 1 gång per år här!
Denna gång anordnades den i marbella så alla åkte buss dit och vissa sov över.
Det var as kul och jätte lyckat tills det uppkom en liten olycka som gjorde att festen tyvär behövdes avslutas men ja o några vänner sov kvar och gjorde kvällen så bra som möjlig!
LIT och måste göras om så snart som det bara går!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har tänkt lite fram och tillbaka de senaste dagarna som vanligt som den övertänkande paranoida personen jag är.
Jag har alltid så extremt mycket tankar och spekulationer om saker och ting som jag ofta håller för mig själv och har svårt att dela med mig av men samtidigt på ett sätt så är det bästa ja vet att bara sitta i timmar och prata med en nära vän om verkligen ALLT.
Just nu så har jag många tankar som flyger runt i huvudet på mig som är riktigt jobbiga eftersom jag är inne i en riktigt jobbig period just nu där det är mycket som händer runt omkring mig hela tiden inklusive hemma som gör det ännu jobbigare.
Just nu har jag verkligen ingen aning om vilket gymnasie jag kommer att gå i framöver, planen har ju alltid vart att fortsätta här i funkansunkan men eftersom det är såpass dyrt och jag själv känner att ja skulle vilja utforska och leva lite annorlunda och testa på en ny livsstil så tycker jag det skulle vara spännande att flytta till Stockholm igen och testa på livet där!
Dock tror jag att jag har byggt upp någon falsk fasad hur ”bra” och roligt det är i Sverige och jag vet ju också hur bra och roligt ja garanterat kommer att ha det här så det är ett svårt val att ta.
Och så är det massor av jobbiga saker runt omkring också som händer hela tiden och påverkar mig så extremt mycket och just i perioder som dessa när man inte mår så himla bra så är det så sjukt viktigt att inte glömma bort att fokusera på sig själv och faktiskt älska sig själv och påminna sig själv att man faktiskt duger som man är.
Jag är väldigt dålig på att göra det faktiskt och har väldigt svårt acceptera mig för den jag är ibland men det är bara att jobba på och kämpa på som jag aldrig kommer sluta göra hur jobbigt det än är!
Nu har jag fått skriva av mig lite som känns så sjukt skönt.
Puss

Likes

Comments

Det är alltså 20 januari och vi har legat på stranden och stekt i 21 grader medans det är -8 och snöstorm hemma i svedala.
Sånna dagar som dessa får mig verkligen att uppskatta livet här nere, det är så himla lätt att ta allt detta för givet men ibland måste man bara stanna upp och påminna sig själv hur bra vi verkligen har det.

Och att även om saker o ting inte är helt perfekta och om det inte alltid går vägen som det verkligen inte gör så är det så himla viktigt att se det positiva och verkligen uppskatta de små sakerna i vardagen,
exempel att kunna gå ner på stranden på en söndag och sola med mina underbara vänner som alltid sätter ett Stort leende på läpparna även alla motgångar just nu.
Är så himla tacksam!

Likes

Comments

En av mina absolut favorit soldagar på hela 2017, HELT UNDERBART!
En tillbakablick på första helgen detta skolår, innan första utgången!
Guuu va tiden bara springer förbi!
Snart ligger vi här igen o jobbar på brännan, LIVET.

Likes

Comments

Hur mysigt var det inte att komma hem till Sverige och krama på mina fina vänner och familj???
Jag och mammsi åkte hem till Stockholm över julen som firades hos mormor&morfar där vi också Bodde under hela veckan.
Det var stressiga 6 dagar eftersom jag inte varit i Sverige på 1 år, och att ta igen 1 år på 6 dagar är inte helt enkelt kan jag säga.
Riktigt svårt eftersom att man vill ju hinna med alla och inte göra någon besviken eller lämna något åt sidan men tyckte dock att jag lyckades rätt bra!
Helt sjukt vad tiden går fort!
Men trots all stress så var det väldigt mysiga dagar som var fulla av kärlek och riktigt god mat!

Likes

Comments

Välkommen!
Det här är jag, Fanny Bergh.
Jag är en tjej som kommer från Stockholm, Ekerö men som för sju år sedan flyttade ner till solkusten.
Till den lilla staden Fuengirola, funkansunkan.
Men kan fortfarande ingen spanska, säger rätt mycket haha.
Jag är egentligen inte en sånn intressant människa eller så speciellt bra på att skriva o utrycka mig men tyckte det skulle vara skönt att ha något ställa att skriva av mig på och lägga ut lite bilder och så är det ju också SJUKT kul att titta tillbaka på lite senare.
Här är lite bilder på mig och mina fina fina vänner som ni kommer få se mycket mer av!!💃🏼💃🏼

Likes

Comments