VÅR BRÖLLOPSDAG - del 4

Vid 17-tiden var det dags att sätta sig till bords. Här avnjöt vi en fantastisk trerättersmiddag. Lågtempad röding med blomkålspuré och andra tillbehör till förrätt, Oxfilé med potatiskaka, kål, rödvinssky och aioli till varmrätt och bröllopstårta till efterrätt. Allting var riktigt gott! Sen var det en hel hög med riktigt fantastiska tal, roliga grejer som toastparet hittat på och massor av skratt. Mina fina underbara tjejer hade även klippt ihop en liten film från min möhippa, haha! så fantastisk, ska visa er den senare.


Nils fick pussar av alla tjejer när jag var ute och tog luft, hehe! (samma för mig när han var på språng)Nils underbara farfar sjöng en visa för oss, han är så fin ♥Sen var det ju dags att skära upp tårtan. Den var riktigt god, vi hade valt hallon & chokladmousse som fyllning.Vi dansade vår bröllopsdans till Eric Clapton - Wonderful tonightEfter middagen & bröllopsdansen var det såklart dags för fest!! Vi hade så himla roligt & jag tror att jag stod på dansgolvet nästan hela kvällen (det känns ännu i fötterna) Samma musiker som spelade på vigseln hade även med sitt band som spelade hela kvällen, riktigt kul. SÅ bra kväll! Nils var såklart genomblöt i svett ungefär hela kvällen, haha.


Kvällen avslutades med att jag & Nils blev upplockade i denna bil som vi inte hade någon aning om, så himla fint! Vi satt och lyssnade på Springsteen hela vägen till Savoy där vi bodde i en av deras sviter.Världens bästa dag/kväll/natt. Vi är så lyckliga & tacksamma för alla som var med och delade den med oss, LOVEGillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229