TESTA NÅGOT NYTT SOM UTMANAR DIG!

Fjärde och sista utmaningen i #nouwautumnchallenge är att prova något nytt som utmanar en, stort eller litet. Och sedan berätta om hur det gått. Denna utmaning är helt klart svårast eftersom man bara har knappt en vecka på sig att utföra det. Så något stort är ju svårt att hinna få till. Tänkte därför dela med mig om små saker som jag gjort på både in & utsidan.


Utsidan

Först och främst har jag ju faktiskt klippt av mitt hår ganska så rejält, lite längre än axellångt. Ett väldigt bra beslut! Varit väldigt osäker på hur jag skulle göra eftersom det tar sjukt länge för mig att spara ut håret, plus att jag var rädd att jag skulle känna mig som en 6åring i kort hår. Ack så fel jag hade! Känner mig så mycket finare & coolare och det är mycket roligare att styla.

Insidan

Har återigen börjat försöka ta tag i mina magproblem, genom att söka hjälp av läkare. Har varit till många olika läkare kan jag säga.. Och många av dessa har varit riktiga idioter, personer som definitivt inte ska jobba med att hjälpa andra människor. Detta har verkligen avskräckt mig att söka hjälp, är så less på att bli ifrågasatt om jag verkligen har ont, och om det inte kan vara så att jag faktiskt bara inbillar mig. För det första, vem fan vill gå till läkare i onödan? Vem vill bli stucken i armen för att ta prover i onödan? VARFÖR skulle man vilja ligga i magkramper hela nätter? Vem vill betala massor med pengar för mediciner, läkarbesök osv?? Det låter då inte så jävla intressant för mig.
Hur som helst så har jag varit till en läkare nu igen, sen om det hjälper mig på något sätt är jag inte så säker på, men ändå.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229