SÅ VAR DET DAGS IGEN..

Haha.. Alltså jag och Nils kan verkligen inte hålla våra blommor vid liv länge. Det är nästan pinsamt! Får faktiskt skylla lite extra på Nils eftersom han typ aldrig vattnar våra blommor, så blir det helt och hållet mitt ansvar att komma ihåg vilket jag uppenbarligen inte klarar själv.
Idag har vi iallafall varit och köpt nya krukväxter ÄNNU en gång (Nils fick betala denna gång) tänker att det kanske kan få honom att komma ihåg att vattna ibland, hehe. Jag har köpt så sjukt mycket växter genom åren som bara dör.. Nåja! Nu ska vi försöka ta hand om dessa tillsammans. Fint blir det iallafall med massor av grönt i hemmet.

Nya till vardagsrummet. Ni ba ”köpte du inte nyss en blomma till tv-bänken?!” Jorå, men den dog under förra helgen när vi var i Stockholm. Den klarade tydligen inte av att vara ensam en helg..

I denna hylla har jag haft en död blomma i typ 4 månader utan att bry mig, hoppas denna pallar att bo med oss.

Och så i köksfönstret, hit vet jag inte hur många gånger jag köpt nya växter.. Börjar bli lite less faktiskt. Hoppas att dessa är lättskötta och inte kräver allt för mycket kärlek.

Ni kanske tänker samma som jag, hur svårt kan det vara egentligen? Vi klarar ju av att ha en hund som mår bra och lever men tydligen inte en f*cking krukväxt. Haha!!

Gillar

Kommentarer

soderluundd
soderluundd,
Jättefin blogg! 😊nouw.com/soderluundd
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229