OCH SÅ VAR ÄNNU EN HELG ÖVER

Usch så fort helgerna går. Helt galet! Känns som att man blinkar och så är det över. Har iallafall hunnit med en hel del denna helg, började ju med AW i fredags.
Igår var vi en sväng på Storheden, köpte lite mer juldekoration. Bland annat två ljusstakar som jag tror kommer bli supersnygga på sin plats. Sen när vi kom hem åt vi pizza från fredagen. På kvällen var vi bjudna hem till Jens & Sandra i Kalix på middag, så gott och mysigt att träffa dom och Hjalmar.
Och så idag då, var såå seg och trött imorse.. Nils åkte iväg på nåt snickeri och jag satt helt seriöst i morgonrock, åt cheez cruncherz (hur jävla goda är inte dom?!) och kollade youtube. Haha! Så tragisk.. Men när Nils kom hem igen drog vi ut på en riktigt lång promenad i skogen med Dexter. Så härligt! Och hade även slagit igång bastun innan vi gick iväg så den var varm tills vi kom tillbaka. Gjorde ansiktsmask och skrubbade kroppen, så skönt! Man blir verkligen som en ny människa.
Nu har vi kommit hem från paltmiddag hos mormor och Nils ser fotboll så ligger uppe i sängen och kollar Youtube. Skönt med helg, trist att den är slut bara!


Gillar

Kommentarer