MIN MORGONRUTIN - HELGEN

ÄLSKAR verkligen min morgonstund på helgen. Att få ta det lugnt, äta en god frukost och bara mysa på. Blir inte mycket bättre än så! Så här kommer iallafall min morgonrutin:


Börjar alltid mina mornar med att ta mina kosttillskott. Det varierar men just nu tar jag bara probiotika, och denna från Life är i sporform som tydligen ska vara extra bra. Brukar variera mellan märken för att få in många olika bakteriekulturer.


Sen är det dags för Dexters frukost, han är alltid lika taggad. Haha!


Sen kommer vi då till morgonens höjdpunkt -kaffe
Och en god kopp kaffe dessutom. Dricker aldrig kaffe på morgonen när jag jobbar, men på helgen är det verkligen ett måste!


Och så resten av frukosten, den varierar väldigt mycket beroende på vad jag är sugen på. Just nu är jag besatt av äggmackor. Ibland blir det avokadotoast med ägg, ibland gröt med maxad topping, yoghurt med frukt och bär osv osv. ÄLSKAR verkligen frukost. (kan man inte tro på veckorna då det oftast blir en riktigt trött smoothie eller ett stekt ägg, hehe)

Sen äter jag alltid frukosten framför tvn med en mysig vovve och Youtube. Blir inte mycket bättre än så.

Mår så bra av att starta dagen på det här sättet, och jag är verkligen en morgonperson så älskar att ta lång tid på mig och bara mysa på


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229