MIN MÖHIPPA!!

Alltså O M G ! ! Vilken helg jag haft! Kan inte sluta le, jag har verkligen utan tvekan världens bästa vänner. men vi tar det väl från början?

På fredag morgon när jag hämtade posten i jobbets postbox låg det ett brev med texten FANNY BERGGREN på. Öppnade det på en gång och visade sig vara ett brev + packlista med vad jag skulle behöva inför helgen. Fick lite panik såklart, hehe. Packa i panik är inte min grej. Men fick iallafall ihop det till slut.
Stod även att jag skulle vara klar för avgång 16.40. Så som den punktliga människa jag är stod jag redo med min väska på uppfarten kl 16.30 typ. Då kommer plötsligt Nils ut och tar min väska, sätter en ögonbindel på mig och ber mig hoppa in i bilen. När vi äntligen stannar och jag tar av min ögonbindel så står mina fina fina vänner på flygplatsen iklädda egentryckta tröjor med texten "Team Bride". även jag får en tröja (fast med texten "Bride" såklart) och en prinsesskrona med slöja.
Sen hoppar vi på planet som ska ta oss till huvudstaden, mer är så vet jag inte.När vi kom fram till Stockholm och Centralen så kommer Frida springandes helt plötsligt. Hon kom alltså med tåget från Jönköping. Sen tog vi alla tunnelbanan till okänd plats, visade sig vara till Louise. Där hade hon fixat såå fint med pynt, plockmat, bubbel och drinkar. Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på det! Vi hade iallafall en supermysig kväll med lite lekar och massor av skratt.

Kolla på dom, hur fantastiska?! ♥


Vid midnatt packade vi ihop oss (även Louise) och åkte iväg igen. Kom fram till ett litet hotell där vi skulle bo allihopa. Receptionen var stängd när vi kom fram så var helt knäpptyst. Då hör jag plötsligt en röst som säger mitt namn och bakom en gardin hoppar Gabi fram, hahaha! Så underbar. Och då blev vi även fulltaliga. Efter detta var det godnatt för fredagen.Lördag:

Det enda jag fick veta denna dag var att vi skulle vara redo för avfärd från hotellet kl.09.30. Kändes så konstigt att inte veta om en enda grej vi skulle göra. Hur som helst, vi kom fram till Humlegården där en tjej stod redo att ta emot oss. Det visade sig att vi skulle tävla i Stadsuppdraget. Vi var två lag där man skulle göra en massa uppdrag, ett var till exempel att fota tre stycken personer som gör en ful grimas. Ett annat uppdrag var att filma en musikvideo. Riktigt kul! Och även fast vårt lag var såå duktiga så förlorade vi mot det andra laget. Hehe..När vi tävlat klart var det dags för nästa destination, detta visade sig vara lunchpicknick med bubbel i solen. Så sjukt mysigt, och vädret har verkligen varit med oss i helgen! Så här låg vi några timmar och lyssnade på musik och bara njöt. Tror ni att detta var dagens alla aktiviteter? Då har ni fel! Vid 3-tiden var vi på språng igen.


Som sagt, vi åkte iväg igen och kom fram till en dansstudio. Där vi skulle dansa poledance! Och HAHA så dålig jag var, det var så sjukt svårt! Men vi hade så himla kul även här. Skrattade och svettades i en timme, avslutade med en hel dans tillsammans. Jag iklädd en grå krullig peruk och ett nattlinne med hjärtan.Efter en lååång dag med massor av aktiviteter kom vi tillbaka till hotellet för att fixa oss inför kvällen. Drack ännu mer bubbel och vin innan vi promenerade iväg till en restaurang där vi åt MAGISK tapas, så sjukt gott!! Och drack supergod sangria.

Avslutade kvällen på Trädgården.Söndag:

Igår var vi helt slut allihopa, vilket kanske inte är så konstigt efter en sån här helg. Vi strosade runt i stan i väntan på flyget hem. Åt på Pizzahut, shoppade lite, åt glass och njöt av värmen (lite halvt, var mest jobbig när man inte mådde tipptopp)
Sen var det dags att säga hejdå till dom som inte skulle med till Luleå. Och så var hela denna fantastiska helg över. Är SÅ glad att mina vänner fixat en sån underbar helg. Kan inte ens förklara hur sjukt tacksam och lycklig jag känner mig. Såå trött men fulltankad med energi!


ÄLSKAR ER ! ! ! ! ♥ ♥ ♥Gillar

Kommentarer