BRÖLLOPSDUKNINGEN, PYNT & MIDDAGEN

Är så glad att vi hade vår duktiga fotograf Linnéa på plats från morgonen och enda fram till bröllopsdansen. Hann själv aldrig fota dekoreringen och dukningen. Och sånt är ju jättekul att ha kvar! Här kommer iallafall lite bilder från kvällen.

Här ser man bra hur effektfullt det var med alla hundra pappersbollar jag satt och vek (med lite hjälp) innan bröllopet.

Programmen och bordsplaceringarna gjorde jag själv och knöt med natursnöre, väldigt nöjd med resultatet. Hela bröllopet hade ett tema med naturfärger, vitt och grönt. Så gillade hela lokalen med timmerväggarna, de naturfärgade dukarna osv.

Samlade på glasburkar i olika storlekar och former inför bröllopet till att ha som vaser. Fyllde dessa med vita vildblommor av olika slag & gröna blad. Bland annat ormbunke, så somrigt och fint!

Väggen där vi satt var ingen timmervägg så där valde vi att hänga upp vita gardiner för att få en fin grund. Sen hade jag köpt ljusgardiner som gjorde sig väldigt bra där. Och så "Just married" skylten som jag också gjorde själv. Även här hängde vi upp några pappersbollar för att knyta ihop det hela.


Och så till maten då, vi valde att ha två rätter & bröllopstårta istället för en vanlig efterrätt.

Förrätt: Lågtempad röding med blomkålspuré och picklad blomkål, serveras med örtsallad.


Varmrätt: Oxfilé med potatiskaka och smörslungad kål. Serveras med rödvinssky och rökt aioli.


Efterrätt: Bröllopstårta med smaka av hallon & chokladmousse.


Gillar

Kommentarer