Nu har min älskade Kevin varit hemma i ca 1 1/2 vecka på "semester" från sitt arbete. Det har varit så himla mysigt att äntligen få se honom och krama om honom i några dagar. Han var nog ute på golfbanan varje dag och några gånger följde jag med. Jag var på någon intervju någon gång och har nu tre olika "Provjobb". Kev åkte i måndags och det var hundra gånger jobbigare denna gången när han åkte men också lättare nu några dagar efter eftersom jag redan vant mig att han är borta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag var jag och mina mamma på emporia för att uppdatera hennes garderob lite. Jag tog tillfället i akt och buntade ner lite cv:n i väskan. Passade även på att ta på mig min hatt för en gångs skull. Vi åt sushi till lunch, vilket var väldigt gott. En kaffe och smoothie till fika senare satt också fint. En söt grön blus följde även med mig hem. Tack mamma💎

Likes

Comments

De senaste dagarna har varit ganska slöa ändå. Jag har passat Ella torsdag till söndag, och mötte sedan mamma och Peter nere på stationen, ni kan tro att Ella blev glad över att se dem!
Igår testade jag att bygga naglar för första gången. Så jäklar nöjd asså, för att vara mina första naglar gick det på under två timmar och de blev faktiskt riktigt bra! Nytt yrke? Haha, kul var det iallafall! Och det bästa var ju att Ida blev nöjd, nagelexperten.

Likes

Comments

Idag kom Ida in med blommor till mig på jobbet! Jag hade världens sämsta dag och hon gjorde det för att min dag skulle bli lite bättre. Hon är bara bäst.

Likes

Comments

Igår firade vi att min bror fyller 23! Vilket han gör idag, så grattis Felix! Vi var hemma hos honom i sin stora etta och hade kräftskiva. Det var riktigt trevligt och kul att han ordnade detta själv.

Likes

Comments

Idag lämnade vi min kära pojkvän för att åka iväg i ca 5 månader tror jag. Allt känns riktigt tungt just nu och jag är väldigt förvirrad. Har ställt mina skor på konstiga ställen idag (vad tänker jag med liksom?)
Kommer sakna honom så otroligt mycket. Men jag är så glad för hans skull och så himla stolt över honom. Min guldklimp❤️

Likes

Comments

De senaste dagarna har jag spenderat med Kevin till fullo. Vi har varit på artillerimuseet med hans kusin, spelat minigolf, ätit mjukglass (vilket var höjdpunkten på allt enligt honom antar jag eftersom han lyckades trycka upp MIN mjukglass haha)

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma i ca två veckor, och jag har nog aldrig mått så bra över att vara i Sverige. Dock blev jag väldigt frustrerad när jag fick mina resväskor och en av dem hade blivit slumpmässigt utvald. Så ja, de hade ju bytt kod på min väska...där satt jag och testade alla koder från 000-999 men INGEN fungerade, så till slut fick Kevin klippa upp det. De var iallafall snälla och lämnade en lapp i väskan.
De senaste då två veckorna har jag mest myst med Kevin, varit ute några gånger. Just nu har jag beslutsångest över vad jag ska ha på mig ikväll på en fest eftersom Nelly.com skickade mitt paket igår på grund av alla förseningar med deras rea så jag fick ju inte min klänning i tid vilket resulterar med beslutsångest.

Likes

Comments

Har blivit utmanad att svara på några frågor!


• Har du några planer i sommar?

Jag skulle varit au Pair, men jag kom hem idag till Sverige igen så nu är planen att spendera dagar med min underbara pojkvän och hitta jobb


• Vilket är ditt drömresmål och varför?

Jag har nog inget direkt drömresemål, jag vill gärna åka till många ställen på semester eller bara shoppingresa


Vad är ditt favoritmärke och varför?

Jag är ju en riktig shopaholic, så jag älskar kläder, tonvis av dem. Det blir mycket H&M. Jag älskar dock att handla underkläder och älskar Victorias secret, vilket jag hade chansen att shoppa nu när jag var i USA


Vad är du mest nöjd med hos dig själv?

Asså utseendemässigt vet jag inte, nöjd med mig själv som jag är. Men jag är väldigt stolt över hur lättlärd jag är.


Vad shoppar du helst på nätet?

Kläder. Alla kläder. Och skor. Alla skor.


Vilka appar använder du mest?

Snapchat, instagram och Facebook


Vad skulle du göra om du vann 1 miljon?

Shoppa. Haha nej, eller jo det skulle jag men skulle nog spara det eller flytta, eller något sånt man gör när man vinner en miljon. Resa kanske. #beslutsångest?


• Vilken är din favoritmiddag?

Mat. Är det ett bra svar? Nej men typ pizza, tacos, McDonalds, Max, burger king, subway. Köttbullar. Spagetti. RIS!! Jag älskar ris.


Likes

Comments

Detta är vad som har hänt under tiden jag inte har bloggat här. Det bestämdes i söndags att jag ska åka hem. Jag trivs inte alls med mig själv här och som au Pair. Därför bestämde jag att det var bäst för både mig och familjen att åka hem så de får en chans att ha någon annan här som trivs med jobbet. I lördags träffade jag Moa i DC, vi gick och shoppade lite och åt sushi. De senaste dagarna har jag mest spenderat på mitt rum med att packa eller titta på film. De har deras gamla au Pair här som hjälper till nu. På söndag bär det av hemåt och jag längtar så efter allt i Sverige.

Likes

Comments