Allt som händer

Hur börjar man egentligen efter så lång tid? Jag har otaliga gånger skrivit inlägg efter inlägg i mitt egna huvud men aldrig kommit till skott och faktiskt fått ner det, så synd. I höstas började jag studera på sälj och marknadshögskolan i Göteborg. Har fått fantastiska klasskompisar och livet har rullat på och det känns som att jag för första gången på länge kommit framåt. Nästa vecka flyttar jag till Stockholm i tre månader för att praktisera på Röhnisch, som jag sett fram emot det!!

Men..  allt som händer i världens just nu. Coronaviruset.. Hur förhåller man sig till allt som händer? vad är rätt? vad är fel? Å ena sidan vill jag bara låsa in mig, inte riskera mig själv eller någon annan. Samtidigt mår jag ju bra och samhället klarar inte av att alla låser in sig, hur ska företag kunna överleva, hur ska städer kunna leva vidare efter denna kris? den ekonomiska krisen är minst lika skrämmande som självaste viruset (i dagsläget).

Jag hade en fantastisk söndag, cyklade till träslövsträdgård och köpte mina första dahliaknölar tillsammans med Estelle. efter det åkte vi ner till stan, åt brunch och njöt av det fina vädret. Helt fantastisk men helt ärligt slog tanken mig på kvällen om det var fel? Mitt spontana svar är nej, så länge man tar ditt ansvar, håller avstånd, tvättar händerna ofta och är bara ute om du mår bra! De är dom restriktionerna jag tänker följa i dagsläget, i framtiden kanske det ser annorlunda ut.

Gillar

Kommentarer