Hej! Igår var det ju Sveriges nationaldag och de flesta är lediga, även jag och jakob. Nationaldag är ju inget jag har firat tidigare men vi ville hitta på något så tog bilen till fjällbacka och hade en mysig dag. Vi fika, åt glass osv. Mysfaktor! Nu i två veckor framåt blir det studentmottagningar för hela slanten och det ska bli trevligt så det ser jag fram emot! Ha en bra vecka kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Vilken helg jag har haft! Jag och mina tjejer drog till Stockholm till min syrra, där vi bara åt och drack gott. Även en heeel del partaj, haha. På söndagen åt vi på en brunchställe som heter Greacy spoon. Kan jag verkligen rekommendera!

Likes

Comments

Hej! I helgen var jag helt ledig, och då blev det fest för hela slanten och igår åkte jag, Jakob och hans bästa polare Carl ut på fisketur. Väldigt mysigt. Äntligen börjar det bli lite varmare kvällarna! Hopps ni har haft en bra helg

Likes

Comments

Hej alla! Igår när jag var på jobbet kom det en kvinna med ett blombud från min kille. Blev så överraskad, han är bäst verkligen!

Likes

Comments

Hej allesammans! Idag har jag varit ledig och varit i stan och letat efter födelsedagspresent till min bästis malin. Nu Sitter jag nyduschad i sängen och kollar runt lite på tatueringsideér. Är väldigt sugen på en till! Har ni några tips? Jag har 6st sen tidigare lite utspritt på kroppen och här har ni några bilder på vissa utav dom. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Lite bilder ifrån påskhelgen som spenderades med vänner på brunch, middag med pojkvän och familj och avslutningsvis en jävla utgång!

Likes

Comments

Saknar Thailand så mycket, att bikini, frukt och bad var ens vardag. På bilden har jag en grå bikini ifrån hm, jag bara älskar den!

Likes

Comments

Hej alla! Ny vecka och nya möjligheter. Idag slutade jag jobba tidigt så åkte hem och gjorde lite hemmasysslor och tog en härlig springtur. Det positiva med att bo på landet är att man kan springa hur långt man vill och vart man vill, helt folkfritt. Bara vara för sig själv ett tag och rensa huvudet. Så nu blir det duschen och sen laga middag till Jakob. Ha en mysig dag!

Likes

Comments

Lite bilder från mina senaste helger.

Likes

Comments

Hellåå! Tänkte skriva ett inlägg med några saker som ni kanske inte vet om mig. Kommentera gärna om ni har andra frågor så kan jag göra ett liknande inlägg längre fram! Kramis

1- Jag har en pojkvän som heter Jakob och är 5 år äldre än mig.
2- Min favoriträtt är svamprisotto.
3- Jag har gjort fillers i mina läppar.
4- Jag älskar Justin Bieber och har gjort det så länge jag kan minnas, jag och jakob sover i mina bieberlakan emellanåt haha.
5- Jag använder enbart filorga produkter till min hud.( kan verkligen rekommendera)
6- Festa är något jag gör varje helg med mina polare, det roligare som finns.
7- Jag har otroliga viktkomplex.

Likes

Comments