aa detta va längesedan men jag har inte haft någon dator och kommer ej ha det framöver heller men ja skriver nu endå.

jag vet inte riktigt vad jag ska prata om riktigt. idag har jag varit i skolan och inte gjort något speciellt. jag pluggade nu precis när ja kom hem.

det enda som händer är imorgon och på fredag, imorgon är det min tur att ta disken och har även ett tråkigt europa prov. på fredag ska jag till min fina älskling, jag ska träffa emil. vi ska nog ta det lungt och gotta oss och köpa godis eller nått. haha det gammla vanliga ;)

hejhej

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej kompisar!!

idag har jag varit på ungdomsmottagningen med min klass. det va skit kul, hon som jobbade där tog fram en docka och började dra ut massa tarmar osånt på den.

iallafall efter skolan åkte jag och astrid och gymmade. det är 2:a dagfen i sträck vi gymmar. det är jätte skönt.

om nån timma snart så ska jag spela fotboll, jag ska börja på en ny diet också.

6:2 kallas den dieten. den dieten går ut på att 2 dagar i veckan ska man bara dricka, tex. soppa..

man ska max få i sig 500 kalorier. jag ska börja med det imorgon (tisdag) och på torsdag. det ska bli kul faktist. jag tycker det är roligt att komma igång med träningen igen, faktist.

nu ska jag äta kyckling med sockerärtor, sallad, lök & potatis.

vi hörs..

puss hajjjj

Likes

Comments

Hej!!! idag startade just dagen med att gå på toa, mmmn. nej men jag satte mig vid datorn och kollade lite, och så har jag gjort en ny spellista på spotify, kan inte nån vara snäll och kommentera ngra låtar som ni tycker är bra.

Idag ska jag på en fotbollsträning. det ska bli kul faktist, de va så länge sen ja tränade. sååååå. sen innan träningen tror jag att jag ska ut på en promenad, men ja vet inte än. tycker det är så tråkigt att gå ensam. får kolla med några.

jappp, vad mer ska man skriva? det räcker nog så länge.. inlägg kommer på kvällen, så ni kan la kolla min blogg vid 21 tiden kanske? :))))

puss hajjj!!

Likes

Comments

tja! jag heter Fanny, precis som det står i min biografi. jag är 14 år gammal, och jag bor i närheten av Göteborg. Andledningen till att jag ville skaffa ny blogg var för att jag kände att jag var tvungen att skriva av mig lite granna. Jag tänker väldigt mycket har jag märkt. jag ska försöka ladda upp flera inläggi veckan! puss hajjjj

Likes

Comments