​hej alla!

jag har något att berätta! 

jag mår dåligt just nu, inget har hänt men jag känner mig ändå ledsen. 

jag har haft lite problem hemma, det är stressigt hemma. mina vänner är liksom upp o ner. 

jag är trots allt glad att jag har kvar min pojkvän åtminstonde. i den här åldern ska det vara jobbigt men ändå liksom. 

En jobbig kväll i april/mars så var jag uppe till 5 på morgonen på grund utav att jag kände mig värdelös, jag hade druckit flera burkar med redbull (tror det hade något med redbullen att göra)

jag ringde till en utav mina närmsta kompisar ingen svarade, jag hade bara panik då. jag skärde mig den kvällen, och förvånansvärt så kändes det så jävla bra! 

jag va ute och kom hem 11 den kvällen med en kompis, vi hade varit i stan till 10 typ, då kom det fram ett kill gäng som var 15-17 år gammla. dom sa att vi skulle göra blowjob på dom, inte en aning om dom var seriösa eller inte. jag och min kompis gick därifrån och när vi gick blev vi kallade massa nedstötande saker pga av att vi inte ville göra något med dom här killarna. som vanligt så tog jag illa vid mig och kände mig gensast lite dum. 

jag har liksom gråtit 2-3 timmar i streck i skolan, mina klassföreståndare tog kontakt med en kurator och jag har fått prata med hon nu i 1,5 år. jag hatr fått ha möten med min rektor och massa lärare för att jag inte kan koncentrera mig i klassrummet, jag går kanske ut 10 gånger på en lektion och gråter. jag tycker det är jobbigt att liksom skylla på att jag är allergisk och sånt, men mina lärare respekterar att jag går ut. jag tänker för mycket... 


tack för att  ni har tagit er tid och läst det här, ni e fantastiska !

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

asssååå. jag trodde inte jag kunde ha den här känslan igen asså. jag är kär!! jag älskar han så jag nästan spricker! det känns enormt gött att ha en som jag skulle vela kalla detm en prins. en som står upp för sin flickvän fast samtidigt är jätte rolig och underbar. han är min bästa vän, han är min prins, han är allt.. 

att va kär är nog ett utav det underbaraste man kan va med om. men samtidigt det värsta. man kan få hjärtat krossat, man kan sakna en så det gör ont.

Jag älskar min fina jesper. han förändrar mig, han gör mig bättre. han hjälper mig ta förbi den tiden då allt var skit! han är helt jävla fantastisk. gonatt på er <33

Likes

Comments

​jag har då gjort om mitt rum och flyttat till ett större. jag har  då Zlatan över allt i mitt rum. Det känns jätte bra att ha han tittandes på mig när jag sover. Hur mår ni då?

Likes

Comments

har ni ngn gång haft en bästakillkomopis som det bara så jävla gött att ha. man ska kunna vara med varandra och liksom tönta sig samma som med sin tjejkompis. det ska inte vara komplicerat det ska bara vara helt fantastisk. idag träffade jag en kille som jag inte blev kär i utan han kalla mig bästavän och jag är glad att jag kan liksom mysa med han och hans andra kompis utan att få känslor flr killen. han är liksom den första jag inte fått känslor för'

helt underbar dag, tack ed o jocke <333

Likes

Comments

​idag har jag varit i hela ale typ, jag och emelie har tågluffat hela tiden. imorgon ska jag träffa min gamla kompis Edwin! han är snäll han. vi ska ba ta det lugnt med 1 utav hans kompisar :) ny uppdatering kommer imrogon <3

Likes

Comments

​imon så händer det grejer! då ska jag träffa min kärlek och få det bevisat att han är den rätta. jag sover över med min kompis emelie för tillfället. Emelie är 99a och är min allraste bästa vän, hon är min goa fru kärlek till hon. i alla fall jag ska säga något till dom yngre människorna..

dra inte ut förhastiga svar, killen ni kanske har haft ett speciellt sms-förhållande med är helt annorlunda bakom den skärmen. Killar är liksom jätte rara, andra killar spelar sig coolare än vad dom är.

jag är bara 13 men jag har upplevt mer än vad en 13 åring ska göra. jag är äldre i hjärnan o kroppen. många säger att åldern bara är en siffra vilket den är, MEN.. den är ganska viktig endå.

imorgon efter jag har varit med killen så ska jag hem och mysa med mamma och pappa.

ni får ha det jätte bra.

kram fanny <333

Likes

Comments

​tja tja bloggen, jag hatar kärleken. Jag är bara förvirrad, jag tror verkligen att jag har hittat till den sanna ungdomskärleken men nej då, det förstördes med att en  annan kille visade känslor vilket gjorde att jag fort som fan klantade mig och föll. Nu med jag ändå tänker på det så tycker jag inte om han killen som visade känslor. Min kärlek går nu till en kille s0m är 15 år gammal. Jag vet inte vilket slags förhållande vi kommer ha men jag tycker nog verkligen m det är killen. 

Likes

Comments

tjenare alla människor. som ni kanske märker så är jag på väldigt bra humör. jag är glad! Jag har haft sommarlov i en vecka nu, nio veckor kvar bara. aja men idag ska jag ta det lungt. ja ska vara med min bästa vän o grilla med familjen. vi ska äta handburgare. pappa köpte också med sig nån konstigt ostburgare, istället för att ha kött har man ost. jaja vi får se hur gott det verkligen är. idag har jag inte gjort mycket. jag o pappa solade i några timmar sen så blev det molnigt o tråkigt väder. men vi sitter fortfarande ute. jätte mysigt. sommaren är faktist litr tråkig, jag vill ha sol!! än så länge har det regnat för mycket för min smak men jaja vi hörs ikväll, krams fanny


Likes

Comments

Hej!

Jag har då tänkt lite angående så kallade "A-barn" och jag tycker personligen att de låter fruktansvärt negativt.

fast egentligen så är det bra! Jag är ett så kallat "misslyckat ghetto barn" detta gör mig lite förbannad.

Jag försöker lägga mer tid på att plugga än att vara med vänner. Mina föräldrar belönar mig genom att prata med mig o säga att jag ska fortsätta så. Efter jag har fått höra att jag har varit duktig och pluggat så kommer det upp att jag inte har några vänner och att jag är ett så kallat "A-barn"

jag vill alltså som ni kanske förstå lyckas i min skolgång, få bra betyg. Mitt mål är att lyckas och att gå ut nian med topp betyg. självklart krävs det att man anstränger sig till tusen men är de det som krävs gör jag det alla dar i veckan. jag har inte förmågan att kunna koncentrera mig bland mycket folk, så det har varit jobbigt särskilt nu när det är ganska nära sommaren. jag blir distraherad och slutar jobba och pratar med alla andra. 

Jag vill verkligen vara en person som har lyckats med skolgången och skärpts sig. personen som inte har en dålig attityd eller försöker spela tuff emot lärarna för att få hög status utav dom andra eleverna.  

Likes

Comments

Jag har inte skrivit på ett tag för att jag känner att jag inte hittar något roligt att skriva om. jag vet inte om jag ska skriva om mode eller något inom den kategorin. jag funderar om jag ska göra oseriösa videos och inlägg, med kanske någon gång en liten haul eller sminkning. ja, idag är jag sjuk, på fredag hoppas jag att jag blir bättre för då ska min klass åka in till staden Göteborg. bor 25 minuter ifrån men men. ja vi ska kolla på någon teater och personligen tror jag inte att den kommer vara bra. men vi får se, den kanske når upp till mina förväntningar och är bra.vi slutar 12:30, sedan ska lite mer en halva klassen åka till laserdome. för er som inte har en aning om vad man gör där så springer man runt med en väst och en laser pistol. och helt enkelt ska försöka skjuta ner den andra som inte är med i ditt lag. jag tror att det kommer bli jätte roligt, vi ska även ha en ungdomskamp, friläsk också!!! haha hoppas jag piggnar till. ha en fortsatt bra dag allihp

Likes

Comments