Wowowow!!

Äntligen onsdag, det innebär att jag är fri från träning och det njöt jag ordentligt av idag! ÄLSKAR att solen och värmen har varit här hittills hela veckan, både när vi är ute på förskolan så får man vara i solen och idag tog jag och mamma premiär med att äta ute! Så himla mysigt :))

Jag fyller 20 om två veckor och då när släkten kommer så ska vi bjuda på Pajer så idag åkte vi och handlade en massor så vi kan börja fixa och trixa lite så allt inte behövs göras på förmiddagen eftersom vi lär vara bakis från firandet dagen innan... ;))
Så en lång tur på Ica maxi sen hem igen och det var fortfarande 13 grader vid sju!!! Asså älskar’t!!! Nu sitter vi i soffan och kollar Sofias änglar med en bit paj, kan inte bli så mycket bättre än såhär!

Imorgon är det sista dagen innan helg och direkt till träning där vi ska få veta mixlaget som ska dansa på riksettan, vare sig jag kommer med eller inte så kanske jag äntligen kan sova lite bättre sen igen! Hahaha så töntig men asså drömmer gymnastik varje natt just nu ://

Sen är det ju faktiskt äntligen helg och även långledigt! Fyra dagar ska jag bara sova ut och njuta av solen som jag hoppas hänger kvar. Bara ta en dag i taget och mysa med familjen! Börjar långledigheten med att jag Mamma och Linda ska ha en mysig brunch här hemma! Bilder från det lär ju komma sen ;))

Puss och godnatt!

  • Livet

Gillar

Kommentarer