Vecka 51

I måndags så var jag å hälsade på i min högstadie skola! Snackade skit med lärarna, gamla minnen med min mentor och bara hälsade på! Riktigt roligt faktiskt :))

Sen mötte jag Anton som är hemma från USA nu över jul, på lunch eller fika blev det! Jag hann hem i någon timme efter de å käka middag för sen var det första (och sista...) fristående träningen sen NM! Hahaha sjukt, har skippat de pga stressigt från jobbet och helt enkelt inte velat vara där men passade på när det var sista! Roligt att dansa lite annan dans än fristående och köra igenom svårigheter. Kunde fortfarande mer än jag trodde! :))

Tisdagen, igår! Vaknade jag, körde lite yoga isch, åkte till Centrum och handlade de sista julklapparna och nya örhängen till mig själv :)) hann hem för lunch och sen åkte jag till stan och mötte Alice och Emma F. Alice och Emma W åker å reser efter jul så det var mysigt att få umgås med Allan lite nu! Hon hade lite saker att fixa i stan så vi gjorde det, sen hem till henne för middag och vidare till träningen!

OCH WOW!!! Stod på 2,5an igår, första för terminen! Passar bra sådär sista träningen... haha nej men blev riktigt glad! Skönt att orka lite igen och känna att det går lite framåt ibland. Hejdå-fika i slutet för Allan och Wirre, sorgligt så började gråta hehe.... två av mina närmaste vänner ska liksom åka? Klart de sorgligt :((


Idag onsdag då!! Valde att ej ställa klockan tidigt idag för kände mig mer sjuk igår så tänkte låta kroppen vila. Hade klocka på 9:30 för att hinna duscha och fixa mig innan jag skulle möta Carro vid 11 men vaknade av mig själv vid kvart i nio. Ganska skönt ändå. Vaknade iaf, stretchade och sen hoppade jag in i duschen. Var hos Carro vid 11 och vi åkte till vårt Café, ja de är typ vårt nu ;)) riktiga Stammisar där! Rekommenderar det verkligen, Katarinahuset i Sköndal :))

Vi satt och käkade och tog fika, gick ner en sväng till vattnet sen släppte jag henne vid jobbet och själv åkte jag till Linda som hjälpte mig fila bort naglarna. Så blir det nya innan nyår sen istället :))

Nu sitter jag hemma i soffan, precis ätit mellis och druckit kaffe. Snart e päronen hemma så får se vart kvällen leder :))

Puss

Gillar