Vecka 37

16:14 och dagens praktik är klar! Sitter på tåget hemåt med ett huvud som har en tankeverksamhet på överflöd haha hela dagen har bestått av att bolla idéer, skapa content och sortera. Skönt att röra sig hemåt nu för en middag och traditionellt Ica Maxi ;))

Gick av tåget imorse och möttes av extremt krispig luft! Älskar verkligen denna årstid och såna här dagar. Solen sken, vindarna var friska och luften krispig! Det var verkligen bästa förutsättningarna för en toppen Måndag ändå


Dagens mest spelade låt!

Denna vecka är än så länge oplanerad rent praktik mässigt, vet att jag har en del egen tid att grotta ner mig med. Jag ska även till Mando imorgon och ha första mötet med min NYA behandlare… lite läskigt eftersom jag verkligen älskar hon som jag hade men hon fick en ny tjänst på kliniken och kommer nu längre endast vara Dietist. Tyvärr för mig! Men ska absolut ge min nya en chans och hon får vara den lyckliga att skriva ut mig när det väl är dags! :)

Nu kurrar magen rejält och huvudet fortsätter snurra så jag ska försöka koppla av lite nu på tåget och lägga praktiken på is ikväll. Hoppas ni haft en bra start på denna vecka!

Gillar

Kommentarer