Vecka 35

Asså W O W

En vecka på jobbet har nu gått och jag ÄLSKAR det!! Nej men ärligt? Tillbaka på förskolan jag var på förut men hos ny barngrupp. Jobbar med en av mina gamla kollegor som jag verkligen trivs bra med och en som arbetat på förskolan länge men vi har inte arbetat TILLSAMMANS under den benämningen, men hon är as härlig och vi tre i kombination funkar riktigt bra tycker jag! :))

Utöver jobbet har jag denna vecka tränat på egen hand. Var i hallen igår och körde styrka, kändes Okej men inte helt hundra.. Jobbar på det, sakta men säkert, för att hitta en glädje i just gympan. All träning är princip ångestladdad då det varit mitt destruktiva beteende utifrån ätstörningen. Att nu hitta glädje och positiva aspekter i träningen är utmanande men kommer vara helt värt det!

I måndags åt jag och H middag hos Malin, Jones och Essie efter jobb. Super mysigt att umgås lite utöver de middagar vi har med HELA familjen osv. Vi var även där i onsdags då M och J skulle hämta något de köpt, dock så hann Essie somna in de åkte så vi var bara där när hon sov. Men det var mysigt, vi köpte med varsin bulle och tog en kvällsfika där framför Idol. Pensionärerna ;))

Idag efter jobbet tog vi en fika tillsammans jag och H. Sen hade han träning, jag åkte hem och tränade, har städat och lagade mat så det nästan var klart när han kom hem. Taco Fredag i all ära, med en tvist! Kycklingkebab istället för köttfärs och därefter såser som passa! Galet gott :))

Nu är kvällen lugnare, jag är helt slut och har varit hela veckan. Helt ärligt somnat på 5 minuter varje dag och typ då klockan tio. Är inte van med att ha folket runt omkring mig hela dagarna, speciellt inte barn som ropar efter en och vill ha hjälp med minsta sak. Så nu ska vi mysa ner oss i soffan, H har match imorgon så han ska ladda för den! Njut nu ordentligt av lite ledigt!

Puss

  • Postad i: Livet

Gillar