¿Vad är helg?

Holaaaa

Ja det är ju helg, Lördag!! Det innebär för mig fritt från gympa och skola meeeen icke sa Nicke!

Igår hade vi den där diagnosen och ja det gick ju super bra, var för nojig asså hade kunnat tagit de super lugnt men tänker att bättre plugga för mycket än för lite!! ;))

Efter de åkte jag hem och läste inför föreläsningen vi har på måndag, sen snyggade jag till mig innan det var middag och Bio :)

En del av mitt hjärta” och asså jag gillar inte svenska serier eller filmer men den var riktigt bra! Sån där må-bra film med sommarkänsla och kärlek :)) väldigt mysig och de är ju musikal från Thomas Ledin och hans musik!! A najs!

Imorse vaknade jag vid åtta och åt frukost med päronen innan vi gick ut en runda runt sjön. Sen var det storstädning i HELA huset för mig och Mamma... Seeeen blev de plugg, tänkte att jag läser allt idag för att imorgon när vi ska fira farmor så kan jag faktiskt bara vara med släkten och mysa!! :))

Idag, just precis nu, har vi avnjutit en räkcocktail och charkbricka, lite vin och nu godis och melodifestivalen! Har helt ärligt ALDRIG druckit ett glas vin ”bara för att” hemma, men IDAG!!! Det här ser jag som ett enormt framsteg i mitt välmående och det gör mig såååå glad!! :)))

Så nu ska jag njuta vidare!!
Puss

  • 2020

Gillar