Tredje advent

Fredagen var ju min sista dag på förskolan för denna gång! Det var även Lucia ju så självklart blev det rött och glitter dagen till ära ;))

Fick vara med mina gamla stora barn, så mysigt! De hade Luciatåg för de mindre barnen, vi mös och hade roligt hela dagen!

Kom hem och Pappa hade gjort pulled beef till middagen som vi omvandlade till burgare ;)) SJUKT GOTT! Älskar sånna där långkokta saker för de blir så smakrikt och mört! Väldigt najs.

Efter middagen åkte jag till Vendelsö och körde lite styrka och bara umgicks me några av de yngre tjejerna. Vidare därifrån till Donken för lite käk :)) rekommenderar verkligen McFlurry Pepparkaka! Sjukt god!!!

Igår vaknade jag vid nio, hade mysfrukost med faktiskt både Mamma och Pappa!! Första gången på länge som Pappa e ledig en helg känns de som... men så himla mysigt att få starta dagen tillsammans :)) sen blev det fix hemma, åka och handla en massa saker, systemet, ica maxi, julgran(!!!) och hälsa på Farmor!

Vi hängde ihop hela dagen och valde att göra lite chark till middag! Asså WOW det var så längesen vi gjorde och fyfan va gott det är! Och så mysigt att bara sitta och äta och snacka skit och umgås!

Efter middagen var det dags å duscha, fixa mig och såklart kolla julkalendern ;)) sen skjutsade Mamma mig till Hugo som fyllde 20 och hade fest. Brukar aldrig åka till en fest ”ensam” alltså att jag ej har någon NÄRA vän där. Men igår gjorde jag det och jag är fan stolt. Det var riktigt roligt, många från mina gamla skolor där så man var absolut inte ensam. Kom hem vid tre typ och slocknade direkt!

Vaknade lite bakis vid halv tio men efter adventsfrukosten mådde jag bättre direkt ;))
Jag och Mamma har slagit in lite julklappar, städat, fixat i garaget, slängt skräp och nu bakar vi bullar som jäser. Pappa åkte och skulle handla en massa till farmor och Farfar men han lär komma hem snart :))

Får se hur dagen fortsätter, tanken är att slänga mer skräp, baka klart och försöka träna lite lättare ikväll. Vår träning är utbytt mot gym för de bygger om i hallen men jag har valt att ej åka dit för är ej helt frisk. Så får bli något lugnare hemma istället och sen bara sova tidigt för att bli frisk! :))

Puss

Gillar