Solsken

Önskar väl jag att varje dag såg ut sådär! Det här var ju då i torsdags när solen sken och jag passade på att njuta. Varit hemma hela veckan från jobb och träningar, anpassat efter min nivå och kroppen och nu kan jag gladeligen meddela att jag är frisk! Igår fyllde min äldsta syster 30(!!!) så efter en morgon i solen åkte vi dit, köpte lunch och hamnade på klipporna i solskenet! Helt perfekt.

Natten torsdag -> fredag så stod vi utanför deras hus när klockan slog om och hennes dag började! Skönsång, partyhattar och konfetti bomber smällde och nu var det ÄNTLIGEN hennes födelsedag! :))

Här har ni oss, Legenderna ;))

Idag är det en efterlängtad Lördag! Morgonen startade med H, god frukost framför Nyhetsmorgon. Han åkte hem, jag promenerade dit i solskenet och har nu precis släppt honom vid vallen för samling för bara 30 minuter sen! Jag har efter det åkt hem till honom igen, duschat och sitter nu i hans säng för att hämta andan lite innan det blir sminkning och kaffe innan jag och H’s pappa rullar mot matchen för att supportra!

Efter matchen ska vi till Malin, min syster, och fira henne med familjen. God mat, god dricka och bara umgås! Linda är även hemma här från Växjö så HELA familjen blir samlad! Älskar’t

Nu dags för fix, Ha det bäst!

Puss

Gillar