Senaste

I onsdags hängde jag med Carro och Therese, vi åkte till Nynäshamn och åt go-glass och körde lite picknick på bryggan! Så mysigt :))

Igår hade bi Brunch hos Ahlman’s. Super mysigt!! Jag hade jobbintervju på min gamla skola vid halv två, sen hängde jag med Päronen och Essie hela dagen. De var strömavbrott på morgonen och sen funkade inte nätet på hela dagen? Så då blev det målarstuga!! Harmoniskt ;)) Det blev taco-kväll innan jag behövde åka till träningen, det mysigaste var ju då att komma hem och Essie redan sov i min säng? Asså mitt hjärta smälter. Om hon bara visste hur mycket jag saknat henne under sommaren och som jag älskar henne? Ja, jag lär ju vara den pinsamma mostern sen i skolan ;))

IDAG!!! Har jag varit på Ylab, 3 veckor sen sist?! Helt sjukt. Jag har klarat mig fin, fint! Allt såg bra ut och nu ska vi ta nästa steg på Ylab. Vi ska nu på terapimötena diskutera tankar och känslor. Spännande faktiskt, vad kan grunda sig i mig liksom? Det återstår å se! ;))

På agendan. Idag står Systemet, mysa med med Essie, käka middag och föra med Erik och Monkan för att sen åka till Anton som har avskedsfest innan han drar till USA! Ska bli så kul!

Gillar