Semester 2.0

Efter vi vandrade upp på Rödtind så var vi kvar en natt på hotell i Tromsø. Vi åkte dagen efter med bilen och skulle kolla fjorden men helt plötsligt hade vi åkt en timme och var på Sommarøy. Jag säger bara WOW!!! Norges (första) Paradis, asså de var så fint!!!

Efter Rødtind i Tromsø och en extra hotellnatt så rullade bilen vidare mot Lofoten och Hov. Där campade vi precis ovanför havet och kom dit ca 20 så det blev bara middag och solnedgång sen sova. Och fy fan vad kallt det var. 10 grader? Asså det ilade i hela kroppen trots underställ, fleeceställ, filt och sovsäck? A de var sjukt!

På tisdagen gick jag och Linda ut till fyren och bara satte oss, lyssnade på havet, snackade skit och bara njöt. Sen gick vi bort till golfbanan där Päronen spelade 18 hålsrunda. Efter det var det dusch och fix för att sen gå till restaurangen och äta gomiddag för att Mamma och Pappa firade silverbröllop. De har varit gifta i 25 år nu?! Helt galet vad länge!!!

Onsdagen vaknade vi, jag och Linda hade bestämt oss för att vandra så de vara stå sitt kast och börja traska. Upp på Hoven, 365MöH tror jag! Kroppen sa ifrån om hur trött den var efter all vandring vi redan gjort men kämpade sig igenom den sista! Väl på toppen var det sjukt fint!! Så det var verkligen värt de.
Vi var tillbaka kring lunch och sen dog vi hela dagen, vi tog powernap efter duschen och sen bara mös vi hela dagen! Packade ihop väskorna, på kvällen satt vi å spelade och bara mös!

Päronen gick och la sig för vi skulle upp kl 05 för att hinna till färjan. Jag och Linda kollade solnedgång sen sov vi 3h sen upp å kolla molnig soluppgång, sen var det ju bara 1,5h kvar till klockan ringde så vi kollade serier och sen packade ihop tält och bilen rullade mot färjan!
Så skönt, pappa fixade flygbiljetter till mig och Linda så vi hoppade på planet i Bodö och landade på Arlanda 1,5h senare! Så smidigt istället för buss, tåg, flyg dagen efter!! Tacksamt :))

Och ja, nu är vi hemma. Första träningen för mig igår, helt slut idag hahah! Men idag blir de lite shopping med Carro och Therese sen får vi se vart dagen leder! :))

Gillar