Otursdag?

Fredag den 13e var verkligen ingen otur för mig! Började som vanligt hos Ylab men de berättade jag ju igår så vi snabbspolar!!

Vid tre fixade jag mig och mötte upp Maja vid tåget så åkte vi in mot söder. Först gick vi till DirektOptik där jag beställde glasögon(!!) Dom har erbjudande 3 betala för 1 helt galet, så Carro beställde två par förra veckan och jag kompletterade med ett par som jag provat tidigare och höll fast vid åsikten om att det var de jag skulle ha! :))

Efter de gick vi bort till Åhléns och kikade lite innan vi gick till Skrapan och Vapiano! Där blev det en massa Catch-up om livet och våra familjer. Jag och Maja har känt varandra hela livet för våra syskon gick i samma klass. Vi har sen gått i samma lag på gymnastiken och hållt ihop efter det! Så mysigt att träffas igen, vi träffas så sällan tyvärr men allt är alltid som vanligt när vi väl ses :)) älskar’t

Efter Vapiano blev det en promenad bort mot Espresso house och kaffe! Kunde verkligen inte välja så fick specialerbjudande med en pepparkakslatte!!! Asså dog. Godaste jag druckit!

Var hemma runt halv tolv, kollade vidare på To the bone, en film om en tjej med ätstörning, finns på Netflix för den som vill se!

Idag vaknade jag typ halv nio, kollade klart på filmen. Gick faktiskt ner och bakade bröd! Hör å häpna så vart det nybakat bananbröd till frulle! Brutalt gott

Städat, tvättat, handlat, varit med Lukas en stund och mötte Therese på en glass men nu sitter jag hemma i soffan med en Kaffe och datorn och ska kolla lite skolor och program/kurser för våren! Sen blir det väl middag och åka till träningen!

Så förvirrande att ha träning idag på en lördag istället för söndag! Blir helt dag blind?

  • Livet

Gillar

Kommentarer