Nynäshamns Havsbad

Vid 9:30 hade jag och Mamma bokat in en dag på Nynäs Havsbad och Spa där vi började med lyxig hotellfrukost.

Efter frukosten så rullade vi vidare ner mot nästa hus och där väntades det spa och behandling.

Så bilden i mitten är huset där vi åt frukostbuffé och det gula huset är där de har sin spa anläggning.

Här fick vi varsin morgonrock, handduk och tofflor. Dags att byta om och sen röra oss in och ut till de olika avdelningarna. Det fanns en pool ute där det var riktigt skönt å varmt i vattnet. Det skadade ju inte att solen tittade fram och havet som sköljde nedanför oss när vi satt där.

Ute fanns det även en stuga med tre olika sorters bastun. Låg och hög temperatur var i varsina och sen fanns det en ångbastu också. Självklart provade vi alla tre! Det bästa här var att man från hög och låg hade utsikt över havet också! Så harmoniskt. Ute fanns även möjligheten till att ta ett dopp i det 9 graders varma havet! ;))

Vid 11:30 hade jag först min spabehandling, jag valde en Lugna sinnet som innebär en rygg, nacke och axlar massage som start men som sedan övergick till en ansiktsbehandling. SÅ skönt! Att få en mix av dessa två var helt underbart. Bara känslan att få bli ompysslad!
Mamma tog en ansiktsbehandling och tyckte också den var så härlig, båda är att rekommendera! :))

Medans Mamma var på sin behandling så la jag mig på övervåningen där det fanns som solstolar och utsikt över havet. När Mamma sen kom tillbaka var klockan ett och vi hade tid där till två. Vi läste lite och gick sen ut en sista stund till den varma poolen och bara njöt av solen å lugnet en stund innan vi gick å duschade, fixade ordning oss och lämnade spat.

Eftersom detta ändå ligger i Nynäs så åkte vi till hamnen efteråt och käkade en mysig lunch. Såklart på Rökeriet, ännu en rekommendation!!! Så satans gott OCH mysigt att sitta där vid hamnen, inne eller ute, och kolla på omgivningen! :))

Nu har vi kommit hem, båda är som helt mörbultade av trötthet och avkoppling så nu sitter vi i soffan med varsin kaffe och myser. Jag ska snart gå till tåget för att möta upp laget och köra Laserdome! Önska mig lycka till för att överleva..

Puss

Gillar

Kommentarer