Mitt första samarbete!!!

I annonssamarbete med Gainomax

Okej, jag var med i en liten tävling som Nouw och Gainomax hade tillsammans, där man kunde vinna chansen att få bli testpilot för sex stycken bars! Och gissa vad? Jag vann!! Därför kommer jag nu dela med mig av mina tankar kring dessa smaker och definitivt tipsa er om dom!
Häng med!

Den första jag provade var Fudge Sea salt och denna var helt klart min favorit! Jag ÄLSKAR fudge godisar och de blandat med salt? Nej de finns ingen bättre kombo! Den var liksom söt men ändå salt, väldigt god blandning. Krämig och älskar att alla deras bars som jag fick har som en kräm i sig! WOW!!!

Next up; Caramel triple nut! Också riktigt god, som den heter så smakade den caramel men även väldigt mycket nöt smak enligt mig. Jag själv är inte världens största fan av nötter men jag tycker ändå att den var god? Rekommenderar verkligen om du gillar nötter!

Dark chocolate, ja helt ärligt så snodde mamma den, jag smakade men sen fick hon resten, den smakade mörk choklad typ lindt? God men inte min favorit... jag gillar mörk choklad men då gärna med smak, men helt ärligt, bästa är ju vanlig mjölkchoklad ;))

Blueberry okej den här var faktiskt väldigt god! Fräsch, söt men liksom inte för söt! Återigen älskar att de har som ett krämigt lager som en sås överst vid omfånget typ(?) den smakar verkligen blåbär!

Raspberry samma här, smakade verkligen hallon men denna var mer söt! Jag som är gottegris tycker om de söta, dom är liksom söta men ändå goda? Enligt mig är de inte för mycket liksom!

Toffee sjukt god? Smakade verkligen kola! Denna var nog enligt mig den näst godaste!

Jag har verkligen tagit å ätit dessa i stressiga stunder, direkt från jobb till träning vilket var perfekt då att äta i bilen ;))

Även perfekt för mig efter träning att kunna käka påväg hem, egentligen för att spara tid! Då kan jag komma hem duscha och bara gå å lägga mig direkt! Så skönt!!

Jag rekommenderar verkligen alla dessa till er där ute! Som sagt, mina favoriter blev fudge sea salt och toffee! Sjukt goda! :))

#gainomaxonthego

Gillar

Kommentarer