Jag lever

Välkomna till er som är kvar eller precis hittat hit!

Idag är det Torsdag, jag är påväg till veckans sista dag i skolan och andra seminariet för denna kurs! Min senaste vecka? Skola, läsa, träningar, vara med H, försökt ta hand om mig själv. Har haft en riktigt deppig sista period, vilket hänger ihop med många delar och vi låter det vara så känner jag.

Var på Pane Vino i lördags med Hugo och H, super mysigt! VÄLDIGT god mat! Rekommenderar!!

Imorgon är det fredag och vi i BrommaDam ska till Hudiksvall på läger! Ska bli mysigt, roligt och skönt att åka iväg med laget, känner mig mycket mer som en i gänget denna termin! Så roligt!! Jag har haft sämre träningar denna vecka men antar att de hänger ihop med humöret, känt mig orkeslös, haft mensvärk deluxe, ja ni förstår ju ;))

Ja vad annars? Nästa vecka är sista veckan för denna kurs, sen får vi tentan!!! Helt galet? Den här kursen har gått skit fort. Men de ska bli skönt för när vi lämnat in denna så är halva terminen klar? Helt sjukt.

Nu ska jag lyssna vidare på JLC här på tåget, ladda för skolan och tänka på 5 bra saker i mitt liv, vända denna negativa period och bli glad igen! Heja heja!!

Här kommer lite bilder från senaste!
Puss

  • Livet

Gillar