helg igen? 

Jag har överlevt ännu en vecka, Nästan ;)) Som varje vecka så vet jag knappt skillnad på dagarna, vardagar eller helg? Men jag har iaf koll på fredagarna! Imorgon är det dags igen, efterlängtat.

Idag har det varit ännu mer föreläsning om hur vi bygger våra hemsidor och en massa instruktioner och guider... Jag är lite lost, helt klart. Är ju också såklart den som tröttnar på att bara lyssna så slutar engagera mig efter ett tag hehe! Men men, var med förmiddagen, tränade samtidigt men försökte lyssna hela tiden. Linda kom från Växjö idag med tåget till Södertälje så jag följde med Mamma dit och plockade hem henne ;) Orkade verkligen inte sitta eftermiddagen också å bara lyssna... Så ja, jag får väl skylla mig själv lite att hemsidan och det är lite förvirrande.

Kvällen har spenderats framför datorn i tro och hopp om att bli bättre men icke sa nicke! Är fortfarande på ruta ETT. Jippie... Nu väntas lite Yatzy med päronen och L innan det blir kvällskäk och sova. Är helt slut i huvudet efter denna dag, mycket som snurrat runt men det berättar jag en annan dag!

Njut av kvällen och glöm inte kika på föregående inlägg med tips för Basic i Garderoben! ;)

Gillar