Godnatt å sov sött

Till att börja med, jag är sjukt dålig just nu på att fota det jag gör... är inne i en lite deppig period i allt med ortorexi, jobb och gympa. Så prio ligger inte i att fota allt jag gör...

MEN idag vaknade jag, tog en promenad i höstsolen och passade på att gå förbi affären! Två flugor i en smäll ;)) hem å duscha för att sen åka in till stan å käka lunch med Mamma. Strosade runt lite ensam i butiker och hämtade lite träningskläder från Röhnisch till tävlingen! Sen mötte jag Mamma igen och så åkte vi hem. Fixade ordning lite i vardagsrummet och en sväng förbi Ica maxi. Asså sidospår men är det bara jag som ÄLSKAR att gå runt på maxi? Så rogivande!!!

Hem å laga middag som ni hittar i ett inlägg under! Sjukt gott. Efter middagen så bäddade vi ner oss i soffan med Kaffe å bulle, kollade på Al pitcher’s stand up och bara mös. Alla tre, jag Mamma å Pappa kände oss helt slut och matta i kroppen så det passade perfekt att bara vila upp oss lite idag.

Jag passade också på att byta lakan idag, raka benen och asså ni vet ju känslan nu när man kryper ner under täcket på kvällen. GUDOMLIGT.
Nu tänkte jag kolla ett avsnitt av Gilmore Girls och sen sova! Ska va på ylab vid 8 imorgon, klockan ringer 06:15... kommer dö.

Puss

  • Livet

Gillar

Kommentarer