God dagens!

Helt ärligt så sjukanmälde jag mig idag pga att jag är så SJUKT trött och är allmänt slut och deppig just nu. Behövde en dag för att bara ta hand om mig själv och det har jag verkligen gjort hittills idag.

Vaknade runt 9 och gjorde frukost och kollade på Grey's anatomy! Världens bästa serie enligt mig ;)) Sen fixade jag mig och åkte till Carro. Väl där så väntade jag på henne och vi promenerade sen till ett litet cafe typ, vid Sköndal sjön(?). Vi köpte super god lunch och mös tillsammans till den fina utsikten!

Efter vi ätit och pratat klart så packade vi ihop och åkte hem till mig, gjorde kaffe och värmde bullar och sitter nu ute på baksidan i den lilla glimt av sol som tar sig igenom molnen! ÄNTLIGEN lite sol igen känner jag. Behöver fan solen för att vara glad, den är så uppiggande!

Vi ska snart ta det vuxna ansvaret att åka till Ica Maxi och jag ska även på premiär tur pååååå...
SYSTEMBOLAGET!!!!

Jippieeeee! Hahaha nej men ärligt, det är fan kul ju! Men aa det är väl det som händer idag innan det bär av mot träningen. Nästa helg är det Tävling så nu är det bara bit ai det sura äpplet och köra på så bra man kan!

Ha det bäst idag och glöm fan inte att ta hand om er själva, glöm aldrig det!

  • Livet

Gillar

Kommentarer