Fannys liv i nuläget

Hallå allihopa, om ni nu är några här...

Onsdag, äntligen en ledig kväll!! Sorgligt att detta är dagen i veckan som jag mest längtar efter men det är så sjukt skönt att inte behöva stressa med middag och iväg till träningen direkt efter jobbet! Så skönt att komma hem, plocka ordning, laga mat, umgås med Mamma och såklart Pappa när han e hemma! Kunna handla saker som behövs och bara faktiskt vara jag för en stund. Fanny Ahlman.

Så hur är livet för Fanny?
Jo livet rullar på, lite psykiskt instabil just nu. Ofta ångest kring mat och träning då jag ständigt lever med prestationsångest och kopplar direkt prestationen till mat. Om jag äter fler mål än frukost, lunch och middag under en dag så säger mitt huvud en massa elaka saker till mig. Jag får då ångest, jag får panik känsla i kroppen. Jag vill bara hitta glädjen, hitta någon som kanske älskar mig för jag e jag. Jag VET att mina vänner redan gör det, och min familj men jag saknar något. Jag e ändå ensam känns det som? Jag säger inte att jag vill ha en pojkvän men det hade varit mysigt med en ny vän som kanske inte känner till den Ortorektiska Fanny, den sjuka som alla har koll så hon ätit varje dag. Om hon e yr så säger alla ”ät” och allt som det innehåller! Fanny Ahlman, jag. Hon som just nu njuter av en ledig kväll. Trots att den lediga kvällen innebar att äta mer för hon blev sugen. Ja det kanske rubbar rutinen för ortorektiska tankarna men det är normalt att äta när man e hungrig eller sugen. Fan.
Förlåt, nog om sjukdomen.

Fanny mår annars ganska bra?! Jag jobbar, är timanställd i skola men fått erbjudande för fast anställning! Så ni hittar mig nog i årskurs 3 fram till jul!! :)) spännande att se om jag kan få lite ordning på barnen hehe

Gympan? Jodå, vill alltid prestera så har inte de bästa humöret för det går inte alltid bra MEN det är kul å träffa alla i laget! Man får se det positiva och komma ihåg att jag gör det för min skull. Jag går dit för mig och inte för någon annan, för att ha kul inte för att T R Ä N A.

Om ni har tips på hur NI brukar hantera ångest eller jobbiga tankar så dela gärna med er!! Går ju fortfarande hos Ylab också men det är svårt ibland, allt går inte in i huvudet hur mycket man än vill!

Men men! Nu ska jag ej deppa ner er mer! Njut av kvällen, ta hand om er och berätta vad era nära å kära faktiskt betyder för er!!!

Gillar

Kommentarer