Dag 2

Vi lever än!!! Tror vi?

Vi vaknade typ halv sju av oss själva? Inte så konstigt egentligen eftersom vi båda somnade vid tio igår hehe

Morgondusch, frukost på hotellet och kollade upp vad dagens plan var! Det blev först promenad mot Big Ben som renoveras så ja hela var inplastad typ? Sen London Eye tur och akvarium! Så häftigt! Sist vi var här så såg vi bara London eye men idag åkte vi. Asså wow vilken jävla utsikt? Helg galet!! Rekommenderar!

Efter akvariet som för övrigt var SVINCOOLT så gick vi bort och förbi Westminister igen. Vidare förbi St James’s park och lite till för att komma till Timmy Green.

Det var fullt inne så vi hittade ett bord ute, meeen då kom regnet.. Som tur var så hade vi tydligen lyckats charma personalen så vi fick ett bord inne trots fullbokat? Hahah jag skyller på att Mamma e lik Mia Parnevik och våra skandinaviska leenden ;))

Efter en underbar lunch så blev det rundgång mot Oxford igen. Först lite shopping på Regent street och köpa teaterbiljetter! Sen hem, fixa oss och ut på stan igen för middag!

Igår gick vi runt i 30-40 min för att bara hitta ett ledigt bord så idag började vi tidigt tänkte vi och JA såklart fanns det bord på första stället så helt plötsligt hade vi AS smycket tid på oss! Men iaf, middag och sen vidare för fika hos Ben & Jerry ;))

Teater, det blev Thriller och den var riktigt bra! Asså sjukt duktiga musikaliskt dock mindre bra dansmässigt MEN helt klart värt det! Sjukt bra.

Nu ligger vi i sängarna för att sova och ladda för måndag, shopping och Mammas jobbevent!
Puss

Gillar