Catching up

Okej wow. Mycket har hänt sen sist, igen... hahah nej men SM är över, jag har varit i Tierp och jag är hemma igen!

Jag tänker att jag väntar med de specifika kring SM och Tierp tills jag har ett gäng bilder att fylla med! Jag själv känner att de är roliga och skönare att skriva det fullt på en gång istället för två inlägg med liknande innehåll! :))

Jag kom iaf hem från Tierp igår! Skulle kommit hem idag men mådde inte så bra. Vaknade med ångest båda dagarna och kände bara att ”nej jag behöver få vakna själv i min säng” och så blev det. Så skönt. Idag har jag inte gjort mycket helt ärligt. Började känna att jag har ont i halsen igår när vi var hos Lukas och de å kollade damernas Semifinal! Och vaknade imorse med ännu ondare... drack te och åkte till Linda.
Hon ska hyra ut sin lägenhet så vi började packa ner lite grejer och se över läget! Min hjälp i utbyte mot lunch ;)) bra byte! Har precis varit på promenad och gjort lite styrka, tyvärr av fel anledningar. Ångesten bara sprutar ut i hela kroppen idag. Som tur är så har jag Ylab imorgon, väldigt nervöst för min psykiska del men ska bli skönt att sluta spekulera och få konkreta svar på tankarna bara!

Men aa, detta har hänt? Ska snart åka och hämta Angelina så ska vi möta Monkan i sköndal på fika. Finns ett super mysigt fik/lunch ställe där jag var med Carro förut, finns längre ner! Då käkade jag och Carro lunch men idag blir de å testa deras fika!!! Längesen vi tre hängde så det ska bli jätte mysigt! Vi snackade om att sen hänga ihop ikväll och mysa med film, spel och gott i magen. Vi får se!

Puss // Fanny Ahlman

  • Livet

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så fin du är!
ha en underbar fortsatt dag, kram
nouw.com/hannaemmy