Årets händelse

Ja hörrni, som ni vet så blev jag Moster i Onsdags (!!!) och nu har vi fått träffa miraklet. Såå himla gosigt!

Igår Lördag så vaknade vi hos H och åt frukost, promenerade hem till mig och väl här... så fick vi träffa Dante! Eftersom vi haft Essie hela tiden så kom Malin & Jones hit från BB och stannade på fika och vi fick då alla träffa och gosa med den nya familjemedlemmen. Jag har alltid varit barnkär men det blir ju extra när det är ens systerbarn, att jag nu är Moster till TVÅ mirakel känns helt sjukt haha
Jag är lyckligt lottad!

Helgen överlag har varit lugn. Fredagen var det full rulle och förra avsnittet avslutades i takt med bullbak. Bullarna blev en SUCCÉ och väl godkända! H kom hit och vi käkade middag men sen åkte vi till H och umgicks med hans familj eftersom vi varit hos mig och Essie hela veckan. Lördagen var som sagt att träffa familjen och kvällen spenderades igen hemma hos H med Taco och Plump innan vi hällde upp godiset och satte på en film. "50 First dates" - Ganska gammal film men så himla mysig, verkligen att rekommendera om ni gillar romantiska feel good filmer!

Idag vaknade jag strax efter halv nio och kollade lite Youtube medan H fick sova vidare. Vi bestämde oss för att lyxa till det idag och åkte då till Wofflans och köpte frukost, tyvärr var det fullt där så vi tog med frukosten hem till mig och njöt. Vädret sprack upp lite så vi tog en promenad runt sjön här i närheten och mös sen ner oss en stund i soffan. Jag behövde kolla lite grejer i Centrum så vi tog bilen dit, tyvärr hittade jag inte det jag var ute efter MEN fyndade en cropped sweater från HM i typ Off-White färg! Riktigt najs


H skulle till nya laget och hämta ut kläder osv så då åkte jag och Mamma till Maxi (min favoritsyssla...) och handlade inför veckan. Jag älskar verkligen att gå på Ica Maxi, jag kan ju inte vara den ända? Bara strosa runt där och hitta nya saker att köpa hem haha, passar på medan jag bor kvar hemma ;) Nu har vi precis käkat Pappas berömda Ceasar Sallad och kollar fotboll. Kvällen har NOLL specifika planer förutom att duscha och ha massage! Låter helt perfekt enligt mig :)

Imorgon är det plugg igen och denna vecka är det en inlämning på G, ska försöka få ihop ett nytt "Veckans..." imorgon så får ni en liten inblick i veckan som kommer! Veckan som gått och dess mål? Utmaning med ny frukost checkade jag av direkt på måndagen, Mål att klara marknadsföringen - Check, så skönt att ha första kursen klar! Veckans tanke, VILL istället för MÅSTE - Det har gått bra! Har känt mig gladare och typ "lättare" överlag denna vecka vilket har varit otroligt skönt. Så denna får följa med i några veckor till!

Njut av kvällen nu och ladda batterierna för ännu en vecka! Puss

Gillar