Ångestdämpande

Ännu en helg sprang förbi, en massa studentfirande, god mat, umgänge för första gången på länge (!!!) och levt livet helt enkelt! Så härligt

Igår vaknade jag chockerande nog, 09:15 och var typ imponerad över mig själv att jag sov så länge? Brukar aldrig vakna efter klockan åtta nu för tiden haha! Efter en mysig frukost tog vi oss ut på en promenad jag och H, sen åkte vi hem till mig. Jag har uppdrag att måla en bänk här hemma så igår grundades den och sen ska den bli vit! Piffas upp lite grann iaf :))

Fick en riktig ångestattack igår och bara satt och grät i bilen Påväg hem med H, visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag bara grät och grät. Pratade lite med Mamma när vi kom hem hit och det blev lite bättre. Sysselsatte mig med målandet och när H åkte hem för att kolla fotbolls EM så passade jag på att träna. Grillkväll med mina päron, jag och H åkte till klipporna med fika och kaffe och bara njöt efter ett kvällsdopp. Så välbehövligt då vi både kände oss låga under dagen.

En hederlig, traditionell Toscabulle! Så satans god.

Ångestdämpande. Energigivande. Underbart.

Idag har vi våran sista föreläsning, repetition inför tentan som kommer på Fredag och sen är det SOMMARLOV. Äntligen! Annars inte mycket planer idag, kanske åker till Carro för att hjälpa till med båten, ikväll är det Sverige - Spanien så då blir det att bänka sig i soffan! Heja heja ;))

Njut av dagen och hoppas alla haft en underbar helg <3

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Åh känner exakt samma när jag vaknar efter 8 haha! Blir imponerad av mig själv att jag kunnat sova så länge☺️

nouw.com/saranilsander
Fannyahlman
Fannyahlman,
Ja verkligen! Men så härligt att få sova ut lite 😅
nouw.com/fannyahlman